« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Teamontwikkeling en -dynamiek

Astrid van der Laan heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Zij weet precies hoe het is om als medewerker, leidinggevende of eigenaar van een bedrijf te maken te krijgen met veranderingen waar je niet direct zelf invloed op hebt. Moeiteloos kan ze hierin schakelen, waarbij ze de link legt met persoonlijk leiderschap en het feit dat je altijd een aandeel in het geheel hebt. Hierbij maakt ze de koppeling naar haar persoonlijke verhaal, over de aardbeving die ze meemaakte in Nepal. Een heftige gebeurtenis, waarna ze het leven op een andere manier heeft aangepakt.

Astrid weet mensen te enthousiasmeren, ze op pakkende wijze mee te nemen in hun eigen rol in het verhaal en zet mensen aan het denken. Op inspirerende wijze weet ze het publiek te boeien en krijgt zij de zaal in beweging. Astrid houdt het praktisch met praktijkvoorbeelden van haarzelf en interactie met het publiek. Ze heeft geen ‘standaard’ verhaal dat ze verteld. Na een uitgebreid interview past ze het aan, zodat het helemaal past bij de situatie rondom het event of seminar. Ook de werkvorm wordt in overleg bepaald.

Astrid kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschap ten tijde van verandering en de invloed hiervan op medewerkers
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Astrid van der Laan boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN