« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter

Van alle markten thuis

Astrid Joosten is presentator, dagvoorzitter, interviewer en debatleider. Als tv-presentator kreeg zij grote bekendheid met Jongbloed en Joosten. De afgelopen 35 jaar presenteerde ze o.a. programma’s als Kanniewaarzijn en Wat verdien je. Ze is nog altijd het vertrouwde gezicht van de populaire kennisquiz 2 voor 12, NPO2 (BNN/VARA). 

Daarnaast is Astrid een zeer ervaren dagvoorzitter, interviewer en debatleider, o.a. voor het bedrijfsleven en op juridische en medische congressen.

Opdrachtgevers prijzen haar om haar grondige voorbereiding. Ze luistert naar de wensen en doelstelling van de opdrachtgever, ze maakt haar opdracht waar. 

Het lukt haar altijd interactie met de zaal tot stand te brengen. Met haar losse stijl van presenteren en humor weet ze bovendien goed sfeer te maken, zelfs bij de meest stevige onderwerpen. Met heel veel plezier en inzet.

Astrid Joosten is zich als vinoloog samen met sommelier Thérèse Boer van De Librije in Zwolle gaan verdiepen in mooie wijnen voor betaalbare prijzen. Desgewenst spreekt ze hier ook over.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Astrid Joosten boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN