« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Kennisnetwerken

Zichtbaarheid van 55plus ZP’ers

Arina Angerman is als (baby)Boomer zelf een goed voorbeeld van een levenlang leren en innoveren. Zij is een enthousiaste en authentieke deskundige die als directeur of programmamanager op provinciaal en landelijk niveau werkte.

Als entrepreneur helpt zij #55Plus ZP’ers zichtbaar en vindbaar te zijn. Hoe? Door haar tweewekelijks Boomer 4 Boomers nieuws, blogs, de dienst APK voor LinkedIn profielen, etc.. Ze is een topper in een professioneel merk creëren en relaties opbouwen.

Anderen typeren haar als enthousiast, ondernemend, gedegen en zorgvuldig. Zij vinden haar een zeer goede netwerker die personen, organisaties en thema’s bij elkaar brengt en met elkaar verbindt.

Haar motto’s zijn:
- Leren door het te doen en ervaring uit te wisselen;
- Succes genereert succes.

Arina Angerman kan lezingen verzorgen over o.a.:

  • Stem op een Vrouw in Europees Parlement 1989-2014 gebaseerd op haar eigen ervaring bij landelijke projecten van Aktie Man / Vrouw 50/50 bij de Vereniging voor Vrouwenbelangen (die opgericht is in 1894 als Vereniging voor Vrouwenkiesrecht) en Emancipatiebureau Flevoland.
    -Haar focus zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement in 1989, 1994 en 1999.
  • Economische zelfstandigheid van vrouwen en leven lang leren: waarom en hoe?
  • Kansen en groei elektronische communicatie op de digitale snelweg voor vrouwen en hun organisaties
    - Historisch voorbeeld na VN Wereldvrouwenconferentie 1995 project Emancipatie op Internet o.a. Vrouwen Internet Politiek website 1997.
  • Kansen en groei door strategisch te netwerken en kennisuitwisseling te faciliteren om innovatieve samenwerkingsprojecten te ontwikkelen en uit te voeren.
    - Historisch voorbeeld 1994: Vrouwen kiezen in de Politiek!

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Arina Angerman boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN