« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Werkgeluk in de toekomst

Arianda Schepens put uit haar ervaring als castingdirector, opleider en (trainings)acteur. Ze gooide regelmatig het roer om en begon weer iets nieuws. Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je echt wilt. Dat is waar ze voor staat. Blij met wat ze nu doet wil ze anderen inspireren dat ook te doen. Als spreker of samen met de acteurs van haar Hebbes Theater.

De theatershow To be what you want to be to be is een persoonlijk en bevlogen verhaal over werkgeluk, ondernemerschap en duurzame inzetbaarheid. Ook komen op een luchtige manier serieuze thema’s aan bod, zoals: verzuim, uitval, burnout, personeelsverloop en eigen verantwoordelijkheid nemen. De voorstelling is een inspiratiesessie van ca. 60 minuten boordevol anekdotes, humor en mooie liedjes.

Arianda deed van alles voor én achter de schermen. Ze stond op het podium met Herman van Veen, deed straatinterviews voor de Staatsloterij, presenteerde een talkshow in Amsterdam en speelde rollen in o.a. Onderweg naar morgen, de dramaserie Wilhelmina en Zapp-story. Als castingdirector en opleider is ze nu vooral actief achter de schermen en zorgt ze ervoor dat anderen kunnen stralen.  

Ondernemend was ze altijd al. Op haar 20e opende zij haar eigen kapsalon, niet veel later gevolgd door een grotere zaak met schoonheidssalon en zonnestudio. Om vervolgens alles te verkopen en de theateropleiding te gaan doen. Daarna stond ze regelmatig op het podium en sinds 2006 heeft Arianda  haar eigen opleidingsinstituut voor (trainings)acteurs en bedrijven. Trainingen storytelling, communicatie, presentatie en auditie staan met regelmaat op haar agenda. 

Arianda als spreker, alleen of met haar theater; een inspirerende, humoristische en soms ontroerende theatershow over werkgeluk. Ze heeft ook een boek uitgebracht met dezelfde titel als het theaterstuk, passend bij de lezingen én de theatershow. Een boek met verhalen van mensen die hun hart volgen en kiezen voor geluk. In werk én leven. Investeren in werkgeluk loont. Medewerkers raken meer betrokken, de kwaliteit neemt toe, geluk maakt innovatiever, de verkopen stijgen en teams worden creatiever.

Arianda kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Werkgeluk vs werkdruk
  • Generatieverschillen op de werkvloer
  • Ondernemerschap
  • Burnout
  • Presenteren met Storytelling
  • Duurzaamheid

Bekijk hier een trailer van Arianda:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Arianda Schepens boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN