« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Bewustzijn/Verandering

Complexe zaken helder verwoorden

Anouk van der Schans heeft na haar studie economie jaren in de financiële sector gewerkt om zich vervolgens te gaan richten op haar echte passie: mensen en bewustzijn. Ze weet maatschappelijke thema’s te combineren met persoonlijk bewustzijn. Inspiratie haalt ze o.a. uit het boeddhisme en nondualiteit. Ze heeft het talent complexe zaken helder te verwoorden. Waarbij ze humor en luchtigheid graag combineert met zeggen waar het op staat.

Anouk heeft een praktijk voor bewustzijn en verandering van waaruit zij verschillende rollen als adviseur, blogger en spreker vervult. Ze is coach, sparringspartner en inspirator voor hoogopgeleide dertig- en veertigers die tegen bewustzijns- en verandervraagstukken aanlopen.

Bekijk hier een interview met Anouk.

Anouk spreekt over o.a.:

  • Wie ben ik
  • Bewustzijn en verandering
  • Bewust ouderschap

Wat zeggen anderen over haar:
"Ik heb haar leren kennen als een slimme, eerlijke, gevoelige én gedreven dame. Anouk weet wat ze wil, als mens en als professional, en ze durft tegelijkertijd te blijven zoeken. Ze is thuis in zowel de ’harde’ bedrijfskant als de ’zachte’ menskant van organisaties - ik vond het mooi om haar daarin te zien acteren".

Anouk van der Schans spreekt"Anouk is heel empathisch, heeft een groot inzicht in wat mensen beweegt en hoe mensen (kunnen) veranderen in diverse situaties. Ze is communicatief vaardig en weet steeds weer de kern van het verhaal te vinden en alles samen te brengen. Ik vond onze gesprekken open, verbindend en leerzaam".

"Lieve Anouk, bedankt voor je mooie woorden en positieve energie. Jij kan op een makkelijke manier mensen anders laten denken en voelen!! En voelen mag!! Gedachten gaan soms aan de wandel maar dat zijn MAAR gedachten zoals jij zegt!!! Dank."

"Anouk maakt veel indruk met haar inzicht en wijze woorden."

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Anouk van der Schans boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN