« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Inzetbaarheid

Creatieve mensgerichte programma’s

Anouk van Pruissen adviseert bedrijven over leiderschap, energetische balans op de werkvloer en design thinking. Op basis van deze drie pijlers creëert ze creatieve, mensgerichte programma’s met enthousiasme en humor.

Na jaren op de intensive care aan het bed te hebben gestaan en een verblijf in het buitenland (ze heeft 25 jaar ervaring in de zorgsector en 10 jaar internationale ervaring in healthcare consultancy) heeft Anouk een carrière switch gemaakt naar de digitale wereld en een internationale rol gehad als product specialist bij een grote Europese software leverancier. Een snelle en harde wereld met pittige uitdagingen en doelen.
Tijdens deze intensieve jaren heeft zij veel geleerd over digitalisatie, project- en verandermanagement en waar het uiteindelijk echt om gaat in het leven. Gelukkig zijn.

Hoe zorg je er nu zelf voor dat je als werknemer op de juiste werkplek zit? Hoe zorg je als teamleider dat iedereen zijn volle potentie in kan zetten? En hoe zorg je als organisatie goed voor je medewerkers?
Het is de missie van Anouk om zowel de werkgever als werknemer inzicht te geven wat er gebeurt in de boven- en onderstroom van een team of organisatie. De thema’s duurzame inzetbaarheid, authentiek leiderschap, verbinding, bewustZIJN en creativiteit lopen als een rode draad door haar verhaal.

Op 1 oktober 2023 komt haar boek ’Samen naar succes’ uit: een praktisch boek met creatieve werkvormen om de samenwerking en verbinding binnen organisaties te verbeteren.

Anouk is een energieke, spontane en open persoon, die haar verhaal met een flinke dosis humor en met voorbeelden uit haar persoonlijke en professionele leven aantrekkelijk maakt om naar te luisteren. Ze betrekt het publiek op een natuurlijke manier en geeft zo haar publiek een ervaring mee en soms ook stof tot nadenken. Ze zorgt voor herkenning, een lach en nieuwe impulsen.

Lees hier haar InBeeld-verhaal, waarin ze vertelt over de kracht van het zachte.

Anouk kan een lezing verzorgen over

  • Hoe wordt ik een corporate zweefteef? De match tussen  jouw binnen- en buitenwereld
  • SAMEN NAAR SUCCES - Over duurzame inzetbaarheid, verbinding en samenwerking
  • Design your succes - pak de regie over jouw persoonlijk en professionele leven
  • Design thinking - creativiteit op de werkvloer = succes
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Anouk van Pruissen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN