« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter / Presentator

Energie brengen en rust scheppen

Annemarie van Campen zorgt er voor dat jouw event een lach op de gezichten tovert, sprekers en publiek volop met elkaar in contact staan en bezoekers nog lang napraten. Bovendien verloopt je programma volgens schema. Fijn voor jou, je publiek en je sprekers. Dat is waar Annemarie goed in is en dat is waar ze je graag bij helpt.

De combinatie van intelligentie, presence, snelheid en inlevingsvermogen maakt Annemarie van Campen tot een plezier om naar te kijken en luisteren. De afgelopen jaren heeft zij uitgebreide ervaring opgebouwd als dagvoorzitter/presentator. Een dynamische, jonge vrouw die in staat is complexe materie in uitstekend Nederlands en Engels toegankelijk te maken voor publiek op elk niveau. Annemarie is een professionele, geschoolde presentator die streeft naar twee doelen, namelijk energie brengen en rust scheppen. Interactie is daarin een belangrijk onderdeel. Zij is in staat om in korte tijd vertrouwd te raken met (complexe) inhoud, waardoor ze snel en effectief inzetbaar is tijdens allerlei evenementen.

Dankzij haar ervaring als adviseur en projectmanager voor grootschalige online communicatie-, IT en digitaliseringstrajecten is ze vertrouwd met thema’s als privacy, security, online marketing en digitale trends. Annemarie is in staat soepel de verbinding te leggen met zowel digibeten als met nerds – met zowel CEO’s als klanten – met zowel bestuurders als met burgers. Annemarie is goed bekend met de werkwijze en mores van overheidsorganisaties en commerciële bedrijven.

Annemarie van Campen staat garant voor tempo én diepgang. Nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst, streng waar nodig. Ze streeft voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ze graag door oppervlakkigheden heen prikt.

Door op een prettige manier te schakelen tijdens de voorbereiding, in combinatie met gericht advies om het evenement nog meer kracht bij te zetten, zorgt Annemarie er voor dat u als organisatie zaken rond de presentatie met een gerust hart kan loslaten. Gebruikmakend van haar kennis, ervaring, improvisatievermogen en intuïtie, levert dit een succesvolle dag op waar deelnemers opgewekt en met energie naar huis gaan. De gewenste inhoud komt voor het voetlicht, het programma loopt op schema en er vindt volop interactie plaats: op en naast het podium.

Naas haar werk als davoorzitter en presentator staat ze tevens met plezier op het podium als keynote spreker en doet ze mee in paneldiscussies om mensen uit het bedrijfsleven en overheid te inspireren. Haar lezingen kenmerken zich door scherpte, een vrolijke noot en de ‘wow’-factor. Als spreker houdt Annemarie er van om de kennis van het publiek te vergroten en concrete handvatten te geven om mee aan de slag te gaan.

Niet je doorsnee trend-presentatie, maar een maatwerk keynote die direct verbonden is met de dagelijkse praktijk van het publiek.

Organiseer je een evenement voor een ondernemend publiek, waar een verbinding ligt met innovatie, IT, digitalisering, technologie of online communicatie? Vraag Annemarie dan als de perfecte vrouwelijke keynote spreker.

Elke lezing past Annemarie aan naar jouw wensen en behoeften. Over deze onderwerpen praat ze graag:

De digitale samenleving
Over de invloed van technologie op ons dagelijks leven en actuele innovaties in jouw sector.

Sturing geven aan online projecten
Tips & tricks voor communicatieprofessionals die mogen samenwerken met techneuten. Ook als uitgebreide training mogelijk.

Begrijpelijke taal, online en offline
Hoe maak je effectieve papieren correspondentie, verbonden met je digitale kanalen?

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Annemarie van Campen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN