« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter/Presentator

Een bevlogen dagvoorzitter

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die klanten noemen als ze Annemarie van Campen omschrijven. Als dagvoorzitter heeft zij inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en (virtuele) evenementen geleid. Ze stond midden tussen de studenten in een industriële loods, in bomvolle zalen van de Amsterdam Area, voor een internationale delegatie tijdens een driedaagse conferentie in bruisend Londen en ze staat regelmatig vroeg klaar om een online congres in Nederland of aan de andere kant van de wereld te leiden.

Als dagvoorzitter is Annemarie gespecialiseerd in ICT, technologie, online communicatie, innovatie en digitalisering.

Ervaring en intuïtie
Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Annemarie haar doel blijft dezelfde: het publiek moet aan het einde van de dag energiek naar huis gaan. Of dat nu een online event of een live event is. En het mooie is: ze voelt dat opgeladen gevoel zelf ook. Ze is een tech-savvy communicatie-expert die er al vroeg achter kwam dat een begrijpelijk verhaal vertellen voor een groot publiek een van haar talenten is. Ze voelt zich thuis op het podium, een voorwaarde voor een ontspannen dagvoorzitter.

Op het podium en voor de camera presenteert Annemarie energiek en deskundig in vloeiend Engels en Nederlands. Ze zorgt dat iedereen zich thuis voelt, ook als de bijeenkomst een internationaal publiek heeft.

Kahoot, MentiMeter, panels, rondetafelgesprekken, een Lagerhuis of quiz met het publiek: als presentatrice denkt Annemarie graag mee over de beste interactieve werkvormen. Haar gedegen voorbereiding, deskundigheid en prettige stijl zorgen er voor dat organisaties  keer op keer met haar samenwerken.

Sterk op inhoud, fris op het podium
Door veel praktijkervaring op te doen, ondersteund door trainingen van experts, heeft Annemarie haar eigen stijl ontwikkeld. Ze staat garant voor tempo én diepgang. Nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst, streng waar nodig. Ze streeft voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ze graag door oppervlakkigheden heen prikt. 

Digitalisering, ICT en innovatie
In de events die Annemarie begeleidt, zie je haar voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. Het is immers handig als de presentator ook de inhoud van keynotes en sessies uitstekend begrijpt. IT en technologie is vaak een mannenwereld. Annemarie vindt het heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een draai aan te geven. Je valt net wat meer op, op dat podium en dat kan als dagvoorzitter nooit kwaad.

Haar inhoudelijke kennis blijft op pijl door haar rol als projectmanager digitale transformatie. De afgelopen jaren leidde Annemarie succesvolle online projecten voor de overheid en commerciële organisaties. De combinatie met haar werk als presentator en dagvoorzitter is voor haar ideaal. Inhoud, entertainment en interactie komen op een prachtige wijze samen.

Bekijk onderstaande video’s voor een impressie van Annemarie als dagvoorzitter

 

Profielfoto: Gerhard Taatgen

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Annemarie van Campen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN