« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Zakelijk Engels

‘Quick en easy tips Business English’ voor in de praktijk.

Anneke Drijver helpt ondernemers en professionals van hun middelbare school Engels af zodat zij hun bedrijf, product of dienst in het Engels met impact en vol zelfvertrouwen kunnen vertegenwoordigen.

Haar liefde, passie en kennis voor taal komen voort uit jarenlang wonen en werken in het buitenland, veelal in multiculturele teams, in de meeste gevallen bij multinationals.

Verdieping van haar kennis heeft Anneke opgedaan tijdens haar studie aan de Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Na deze studie heeft ze meer dan 40 boeken naar het Nederlands vertaald in verschillende genres. Sinds 2011 ontwikkelt en geeft ze samen met haar team trainingen Business English voor zakelijke klanten.

3D Cover Master Your Business EnglishDaarnaast is ze de auteur van een serie e-boeken waaronder ’Impress met je Engelse uitspraak – 10 tips om van je Hollandse uitspraak af te komen’ en het boek ’Master Your Business English - Communicate with power in 7 Simple Steps’.

Ze is podcaster voor het Expert Podcast Netwerk van BNR Nieuwsradio. In deze podcasts geeft ze in duidelijke begrijpelijke taal ‘quick en easy tips Business English’ voor in de praktijk.

Lees ook haar InBeeld verhaal.

Anneke kan een lezing/workshop/interactieve presentatie verzorgen over o.a.:

  • De zin of onzin van zakelijk Engels
  • Zakelijk Engels – What’s in it for you?
  • Communiceren met ‘non-natives’
  • Meest gemaakte fouten in het Engels door Nederlanders
  • Presenteren in het Engels
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Anneke Drijver boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN