« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Persoonlijk leiderschap

De optimale verbinding tussen hoofd, hart en intuïtie

Annechien Broekmeijer is Bedrijfskundig Levenscoach en begeleidt ondernemers in de breedte van bedrijfskundige, ondernemers- en levensvraagstukken. Na de Hoge Hotelschool en Master Bedrijfskunde heeft ze marketing- en saleservaring opgedaan. Sinds 2004 is ze zelfstandig ondernemer. Ze weet hoe het is als het goed gaat én als het niet goed gaat!

Ze staat voor ondernemen vanuit je unieke en intrinsieke motivatie, eigenheid en bezieling. Onderneem vanuit die essentie, passie en ambitie, dan bereik je wat haar missie is: intens gelukkig leven, maatschappelijke inbreng, in de diversiteit van de wereld!

De optimale verbinding tussen hoofd, hart en intuïtie. Annechien Broekmeijer helpt je door kennis en inzicht te combineren. Ze daagt je uit en neemt je mee, zodat je jouw eigenheid ontdekt en tot haar recht laat komen in jouw ondernemerschap. Ze helpt je je grootste angst of verdriet onder ogen te zien en los te laten, zodat de weg vrij is voor jouw persoonlijke succes.

Ze is ervaren ondernemer, toezichthouder en verwerker. Vanuit haar eigen persoonlijke ontwikkeling nodigt ze uit tot jouw persoonlijke ontwikkeling.

Annechien Broekmeijer kan een lezing verzorgen over de volgende onderwerpen:

  • Persoonlijk ondernemerschap
  • Toezicht/commissaris in de huidige tijd
  • Persoonlijk leiderschap
  • Balans ratio en gevoel
  • Overwinnen drama, naar succes persoonlijk en zakelijk
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Annechien Broekmeijer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN