« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Etiquette en imago

De juiste omgangsvormen en uitstraling

Anne-Marie van Leggelo is etiquette – en image expert, presentatrice RTL 7, spreker, trainer, columnist en ondernemer.

Na een carriëre als pr dame bij Joop van den Ende en internationaal widebody purser bij Martinair Holland runt ze nu hèt etiquette consultancy- en trainingsbureau van Nederland: Het Etiquette Bureau opLandgoed de Wittenburg in Wassenaar.

Anne-Marie heeft inmiddels honderden mensen en bedrijven geleerd hoe belangrijk juiste ( zakelijke) omgangsvormen, klantvriendelijkheid, goede presentatie en de juist imago is. Bewustwording om etiquette als marketinginstrument te zien en daarmee het verschil te maken. Haar streven is dan ook: ‘You, at your very best’ en haar motto luidt: ‘Etiquette: niet tuttig maar nuttig!’.

Als etiquette- en imago expert geeft ze trainingen en presentaties aan bedrijven en organisaties zoals UMCU, Shell, Ministerie van VWS, PWC, Moët Hennessy, ING, SGP Fractie, Erasmus Universiteit en War Child. Haar columns en interviews zijn te lezen in diverse bladen zoals Marie Claire, NRC, Elsevier, Het Financieel Dagblad, Telegraaf en AD.

Verder wordt haar deskundigheid veelal gevraagd in televisie- en radioprogramma’s zoals RTL Nieuws, TVWest, Shownieuws, Koffietijd,  NPO De Ochtendkus, Editie NL, Q Music en is ze vast etiquette expert bij BNR Nieuwsradio.

U kunt haar ook tegenkomen als presentatrice bij Business Tips van RTL 7 en LXRYTV SBS6.

Door haar sprankelende en enthousiaste persoonlijkheid zijn haar presentaties een inspirerend en leerzaam feestje.

Anne-Marie spreekt over o.a.:

  • Zakelijke, sociale en internationale Etiquette
  • Imago
  • Presenteren
  • Netwerken
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Anne-Marie van Leggelo boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN