« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Etiquette en imago

De juiste omgangsvormen en uitstraling

Anne-Marie van Leggelo (1968) is etiquette- en imago-expert, presentatrice, spreker, trainer, columnist en ondernemer. Na een carrière als pr-dame bij Joop van den Ende en internationaal widebody purser bij Martinair Holland heeft ze tegenwoordig haar eigen etiquette consultancy- en trainingsbureau.

Anne-Marie heeft inmiddels honderden mensen en bedrijven geleerd hoe belangrijk juiste omgangsvormen, klantvriendelijkheid, goede presentatie en de juiste uitstraling is. Bewustwording om etiquette als marketinginstrument te zien en daarmee het verschil te maken. Haar streven is dan ook: ’You, at your very best’ en haar motto luidt: ’Etiquette: niet tuttig maar nuttig!’.

Als etiquette- en imago-expert geeft ze trainingen en presentaties aan bedrijven en organisaties zoals UMCU, Shell, Ministerie van VWS, PWC, Moët Hennessy, ING, SGP Fractie, Universiteit van Utrecht en War Child.

Haar columns en interviews zijn te lezen in diverse bladen zoals Marie Claire, NRC, Elsevier, Het Financieel Dagblad, Telegraaf en AD.

Haar deskundigheid wordt veelal gevraagd in televisie- en radioprogramma’s zoals RTL Nieuws, TVWest, Shownieuws, Koffietijd, NPO De Ochtendkus, Editie NL, Q Music en BNR Nieuwsradio. U kunt haar ook tegenkomen als (tv)presentatrice voor SBS6 en in diverse bedrijfsfilms.

Door haar sprankelende en enthousiaste persoonlijkheid zijn haar presentaties een inspirerend en leerzaam feest.

Ze is een bevlogen, enthousiaste, ervaren spreekster die haar publiek op een ervaren, interactieve, luchtige, levendige wijze zal boeien en veel know-how zal geven.

Anne-Marie spreekt over o.a.:

  • Zakelijke, sociale en internationale Etiquette
  • Imago
  • Presenteren
  • Netwerken
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Anne-Marie van Leggelo boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN