« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Creativiteit

De Brits/Nederlandse Anne-Marie Twigge kan op heldere wijze ongebruikelijke verbindingen maken tussen beeldvorming (conceptueel denken), creativiteit, gedragseconomie en technologie als ook marketing en communicatie.

Zij heeft een BA in Business Administratie en een MA in Artistiek Onderzoek. Anne-Marie heeft Shanghai, Mumbai, Amsterdam en New York als thuisbasis gekend. Ze heeft tevens met succes veelvuldig onorthodoxe projecten gerealiseerd binnen- en buitenland, waaronder één van ’s werelds eerste blockchain diensten voorzien van identiteit en marketingstrategie. Maar ook in de culturele sector veel gedaan op het gebied van visual intelligence en performance.

In 2019 richtte Anne-Marie een media platform op waarmee ze de zoektocht naar diversiteit en de veelzijdigheid van haar begrippen vastlegt doormiddel van interview en micro documentaires. Ze is door The Next Women uitgeroepen tot vrouwelijk ondernemend rolmodel van 2019. Ze helpt met haar agency en studio bedrijven met het ontwikkelen van creativiteit maar ook met het ‘markt-klaar’ maken van producten en diensten. 

Beide hersenhelften worden continue actief ontwikkeld. Anne-Marie is daarom uniek in dat ze zowel op creatief als analytisch vlak een bevlogen gesprekspartner is.

Ze kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Creativiteit
  • Marketing
  • Diversiteit
  • Expatriëren
  • (Internationaal) Ondernemen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Anne-Marie Twigge boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN