« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Welzijn op het werk

Wellbeing is winst

Ann De Bisschop beseft als geen ander dat het werkklimaat en -ritme in veel bedrijven een hoge tol eist. Volgens Ann kan het anders en beter. Met concrete tips en sterke eyeopeners toont ze medewerkers én leidinggevenden hoe.

Ze werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde verschillende directiefuncties. Zij zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Daarna is ze zich gaan toeleggen op het welzijn van de medewerkers van Medialaan. Nadat ze eerst commercieel directeur was, werd ze nadien directeur radio, om finaal Wellbeing Director te worden voor de hele mediagroep.

Ann is een veel gevraagd keynotespeaker in binnen- en buitenland omwille van haar authentieke en sympathieke aanpak en de vele concrete tips die ze haar publiek meegeeft. Haar boek Aftellen naar maandag is intussen een bestseller en in 2020 verscheen het vervolg Wellbeing = winst. Waarom gezonde en gelukkige medewerkers je belangrijkste kapitaal zijn.

Ann verzorgt een keytnote met directe impact en kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Hoe slimmer en anders werken gelukkiger maakt
  • Meer focus is minder stress
  • Motiverend en inspirerend i.p.v. controlerend leiderschap
  • Geef stress en Burn-out geen kans 

Bekijk ook onderstaande video over Happiness at Work:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ann De Bisschop boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN