« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Hoogsensitiviteit

De kracht van gedachten inzetten

Dr. Anke Weber Smit is een internationaal erkend expert met een missie. Zij heeft ervaring opgebouwd in personeelsmanagement, studiebegeleiding, vrijwilligerscoördinatie en persoonlijke coaching. Haar werk kenmerkte zich door samenwerking met vele verschillende nationaliteiten binnen een verscheidenheid aan disciplines, waaronder persoonlijke ontwikkeling, alternatieve therapie, natuurbehoud en ecologie. Anke heeft een Bachelor in Biologie (Universiteit van Oldenburg, Duitsland) een Masters of Science (MSc) in Oceanografie (University of Southampton, GB) en ze deed promotieonderzoek in de Aquatische biologie aan de Universiteit van Utrecht.

Parallel aan haar studies en werk heeft Anke altijd gezocht naar mogelijkheden om zich meer te verdiepen in personen en menselijke interacties. Haar talent voor en interesse in persoonlijke coaching werd snel herkend, waardoor zij haar wetenschappelijke werk ging combineren met posities in werknemersraden, vrijwilligersgroepen en als vertrouwenspersoon. Door deze ervaringen heeft Anke haar didactische en communicatieve vaardigheden verder ontplooid.

Als ondernemer stichtte zij in 2010 in Noorwegen haar eigen praktijk voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ook na terugkeer in Nederland, in 2013, heeft ze hieruit een bloeiende praktijk weten op te bouwen met een internationale klantenkring.  
Anke’s visie is een wereld waarin mensen positief en harmonieus samenleven met hun omgeving . Haar missie is om mensen te helpen zichzelf te helpen en hen te coachen om hun leven in eigen handen te nemen en controle te houden over hun eigen gezondheid en geluk. Als je authentiek durft te zijn kun je veel gelukkiger en gezonder leven en kun je je talenten volop gebruiken. Ook als (hoog)sensitief persoon.

Anke Weber Smit kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Hoogsensitiviteit vanuit verschillende benaderingen
  • Heling, wetenschap en spiritualiteit
  • De kracht van gedachten en hoe je die kunt inzetten om gezonder, gelukkiger en succesvoller te zijn
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Anke Weber Smit boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN