« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Midlife vrouw

Beter dan Botox

Anke Visser is een vrouw met een missie namelijk: het nog steeds vertekende beeld van de midlife vrouw positief veranderen. De huidige samenleving is vooral gericht op anti-aging: “Hoe kun je zo lang mogelijk jong blijven?” in plaats van “Hoe zorg je ervoor dat je op een leuke manier ouder wordt en de wereld mooier kunt maken met jouw kennis en ervaring?”

Met haar bedrijf, dat ze in 2013 startte, bouwt ze aan een levendige online community, organiseert workshops en verzorgt ze 1 op 1 coaching voor midlife vrouwen die diep van binnen voelen dat zij veel meer kunnen dan ze nu laten zien.

Anke Visser heeft een achtergrond als docent en opleidingsadviseur. Ze volgde een opleiding kleur en stijl en is gecertificeerd persoonlijke kracht expert. Omdat ze gefascineerd is door de onlinemogelijkheden volgde ze trainingen op het gebied van online marketing, social media en rondde zij een opleiding webdesign af. 

Anke kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • In een maatschappij die gericht is op uiterlijk (lees: jong en strak) kan ouder worden best confronterend zijn. Zeker als vrouw. Terwijl ouder worden iets is om dankbaar voor te zijn. De cosmetica-industrie wil dit verhaal liever niet horen, omdat er miljoenen worden verdiend met de anti-aging boodschap.
  • Vertekende beeldvorming van de 50plus vrouw. Als midlife vrouw ben je een zogenaamde sandwich vrouw niet jong maar ook niet oud. Met veel capaciteiten en toegevoegde waarde. We zijn alleen nog niet zo goed die zichtbaar te maken. Denken te veel in wat er allemaal niet meer kan. In plaats van ons af te vragen “Wat ga ik de komende 20 jaar nog doen?”
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Anke Visser boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN