• We zijn heel tevreden over het optreden van Alida Vreden als dagvoorzitter van ons event in de Week van de Gezonde Kansrijke Start. Ze was energiek, enthousiasmerend, inhoudelijk sterk en fijn kritisch. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
    Daniëlle Kretz - programmamanager Gezonde & Kansrijke Start GGD Amsterdam

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Ondernemerschap / zorg

Alida Vreden-Cyrus is een duizendpoot. Als zelfstandig ondernemer traint zij verpleegkundigen van ziekenhuizen en revalidatiecentra door heel het land. Dit is geen toeval; met een achtergrond in HBO-V, ervaring aan het bed, leidinggevende functies in ziekenhuizen, een studie sociologie en als docent verpleegkunde, brengt zij een schat aan kennis en ervaring mee.

Buiten haar werk als ondernemer zet Alida zich met hart en ziel in voor de samenleving. Via haar Stichting Samen Sterk Ondernemen helpt zij jongeren uit de regio Rotterdam Rijnmond en de Drechtsteden met het opstarten van hun eigen bedrijf. Tevens is ze voorzitter van de stichting Themater, die al ruim 15 jaar thema-avonden organiseert voor Capellenaren over diverse maatschappelijke onderwerpen.

Als dagvoorzitter heeft Alida een sterke invloed op evenementen. Haar ervaring omvat onder andere het modereren van het armoede congres van de Hogeschool van Amsterdam, het voorzitterschap tijdens de Week van Gezonde en Kansrijke Start van de GGD, en het LPB-congres van de gemeente Capelle aan den IJssel. Ze heeft interviews afgenomen met prominente sprekers zoals Hamit Karakus (directeur Platform 31), Frank Paauw (korpschef politie Amsterdam), en de burgemeester van Capelle aan den IJssel, Peter Oskam. Ook heeft ze regelmatig moderatorenwerk verricht voor Vrijheidscolleges, waar ze met sprekers zoals Hedy d’Ancona, Lale Gul en Zaïre Krieger in gesprek ging.

Haar aanpak als dagvoorzitter kenmerkt zich door een sterke inzet voor het publiek en de organisatie. Alida motiveert deelnemers om het beste uit een evenement te halen, stelt kritische vragen en zorgt voor interactieve bijeenkomsten met maximaal rendement. Haar energieke bijdrage levert niet alleen haar veel voldoening op, maar zorgt ook voor een oprecht en respectvol debat.

Alida’s drijfveer is: “Life is a journey and only you hold the map.” Met een kritische blik en haar ervaring in de zorg en het onderwijs weet ze het publiek te enthousiasmeren en te laten nadenken over belangrijke onderwerpen zoals:

  • Verpleegkundig beroep; tekorten in de zorg
  • Ondernemerschap; hoe ondernemen jongeren?
  • Empowerment
  • Netwerken
  • Didactiek; inspirerend onderwijzen

Alida is te boeken als dagvoorzitter voor uw volgende evenement. Bekijk onderstaande video voor een impressie van haar werk.

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Alida Cyrus-Vreden boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN