« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Communicator

Improviseren als tweede natuur

Alice Faber is presentator, gespreksleider maar vooral een handige communicator. Ze is onbevreesd, luistert scherp, zoekt de dialoog en benut tegenstellingen. Haar humor en openheid doen wonderen. Ze staat al vijfentwintig jaar op het podium en kent de kneepjes van het vak. Improviseren is haar tweede natuur en ze maakt als actrice prachtige fakespeeches op maat.

Leve het verschil!
Alice houdt van afwisseling en tegenstellingen. Van lokaal tot internationaal. Van intieme rokerige zaaltjes in Stadskanaal tot grote congressen op landelijke podia. Van diepgravende interviews tot lichtvoetige tafelgesprekken. Van lokaal tot internationaal. Een geëngageerde rasverteller!

Alice verstaat de kunst
Ze houdt rekening met alle gevoeligheden, spreekt nononsense taal, is met haar stijl ontwapenend en legt met een fakespeech precies de vinger op de zere plek. Ze is als dagvoorzitter zowel bindmiddel, Haarlemmerolie, als een moderne hofnar.

Muzikale samenvattingAlice Faber Spreekt
Aan het eind van de dag, als de deelnemers terugkomen van hun workshops heeft Alice, samen met haar muzikale sidekick, een passend antwoord. Ze zorgen voor een samenvatting die als muziek in je oren klinkt. Alice vist de reacties uit de zaal en Annemarie de Bie raakt de gevoelige snaar met haar geïmproviseerde Instantsong.

Specialiteit: Fakespeeches op maat!
Een verrassende openingsact? Even de zaak flink opschudden naast de afterlunchdip? Laat dat maar aan Alice Faber over.
Thema’s die ze prikkelend nieuw leven in blaast op congressen en symposia zijn o.a.: Opvoeding, generatieverschillen, eigentijds feminisme, armoede, hormonen, guts & glory, humor, leiderschap, (on) zingeving, dementie, ondernemerschap, happinez en leegloop van het platteland.

Met Alice Faber krijgt ieder event impact. Ze luistert nauw, is geestig, ontwapenend maar ook scherp. Een vrouw die houdt van improviseren en een zaal kan bespelen.

Lees hier haar InBeeld verhaal over haar missie om de overgang meer bespreekbaar te maken en luister naar haar persoonlijke Talk of the Town ’Sorry meisjes’ in het Forum Groningen over borstonderzoek:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Alice Faber boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN