• header defnw
  • Zij Spreekt
  • Zij Spreekt

Deskundige Sprekers (V)

Neske Beks thumbAnna Spohr 13 thumbDENISE  JANNAH thumbRenske Tjoelker thumbAlexandra Smith 17 thumbFleur Ravenbergen thumbFunda Mujde 16 thumb
ZijSpreekt
beschikt over een groot bestand (600+) van deskundige vrouwen op vele vakgebieden. Bekijk alle sprankelende sprekers en dagvoorzitters. En een aantal referenties.
Babette Porcelijn thumbRajae el Mouhandiz StanderStoepker 16 thumbBette Dam thumbSentini Grunberg 16 thumb Karsu thumbAnke Siegers 15 thumbJoke Hermsen 15 thumb
Kim Coppes 17 thumbAndrea Walraven 17 thumbEfza Beria stner 17 thumbFiona Kloosterman thumbEmine Bozkurt thumbRaja Felgata 17 thumbPascale Bruinen 16 thumb 

ZijSpreekt Nieuwsbrief

ZijSpreekt brengt iedere maand een nieuwsbrief uit. Bekijk online de juli nieuwsbrief f (no. 93) met o.a. de biografieën van twee grandes dames, het ontstane tumult rondom de vrouwelijke stem op de radio, meer (jonge) vrouwen aan tafel bij Jinek, een Gelderse gedeputeerde die nee zegt tegen het mannenpanel, Wonder Woman, kleurrijk gezelschap bij Etnische Zakenvrouwen in ZijWasErbij, in de media en meer. Geïnteresseerd? Meld je direct aan onder de brief of vul het contactformulier in.

Meer nieuws

Afdrukken

Opening Delano PR

Delano15 SmallDelanoPR van Jennifer Delano verplaatste haar kantoor van Amsterdam naar Hoofddorp. En dat werd feestelijk gevierd met een PR Update door middel van een Masterclass PR+ en ja, ZijWasErbij.

Jennifer Delano heeft als passie mensen vooruitschoppen. Dit doet zij als PR agent, als Internetexpert in de media, als initiatiefneemster voor PestenIsNietLeuk, een website waar mensen die (net als Jennifer in haar jeugd) zijn gepest hun ervaringen kunnen delen. Over al die facetten houdt Jennifer sprankelende presentaties via ZijSpreekt.

Delano13 SmallJennifer werkte eerder in de showbizz, bracht vervolgens met haar adviesbureau creatieve bedrijven en individuen richting de pers en nu is er DelanoPR en PRGoeroe. Haar missie is om 100.000 bedrijven te helpen met het positief promotioneel uiten van zichzelf in vijf jaar. 

Dit doet zij vanuit een nieuw kantoor in een verzamelgebouw van creatieve zzp'ers. Tijdens de opening werden de genodigden getrakteerd op een masterclass over PR in 2012/2013 en nu! Genoteerd: 'Social media was al belangrijk, maar het begint nu echt groot te worden'.

Koekoek & Hardes, ontwerpstudio, gaven tijdens een korte presentatie over huisstijl en communicatie inzicht in hun eigen ontwikkeling. Noemden ze zich eerst nog Kohasa, nu houden ze het lekker bij hun eigen naam. En de trend vandaag de dag is beeldverhalen brengen en maak het vooral persoonlijker.

Delano3 SmallTot slot stelde Jennifer haar samenwerkingspartner voor: René Ritmeijer van Zi!-online. Samen leggen ze in twee dagen de basis van een PR-campagne. René: 'Als je iets goed opwindt, kun je vliegen!'.

En toen was het tijd voor champagne en taart. Mooi vastgelegd door de huisfotograaf van ZijSpreekt: Suzanne Hanekamp (foto rechts).

ZijSpreekt maakte kennis met ondernemers in de sport, social media, internet, communicatie, maar ook met de Optimistenbond. Vader en dochter Van Middelaar vertelden enthousiast dat ook Jennifer zich bij de bond heeft aangesloten. Onlangs hoorde ZijSpreekt op de radio: 'Er zijn veel meer optimisten dan negativisten, maar de laatste hebben de grootste mond. Het wordt tijd dat de optimisten zich ook roeren'. Nou, daar hebben we met Jennifer een goede aan.

 Delano4 Small Delano2 Small Delano14 Small
Masterclass PR. Jennifer draagt een creatie van Irving Vorster: 'Ik wil alleen nog maar Irvinx!' Het publiek bestaat uit Jennifers netwerk: relaties, ondernemers en vrienden Met samenwerkingspartner René Ritmeijer: 'Van bestaande omzet naar bestendige omzet'.
 Delano6b Small Delano12 Small Delano8 Small

Delano9 Small

Edwin de Jong (online marketing), Huib Zeven (belastingadviseur), Eliab Salamony van Sport Partout en Quifaina Kwidama (aangiftemedewerker)

ZijSpreekt met Patrick van den Bol (allesondernemer), Johan Borger (bespaar-specialist) en Jeroen 's Gravendijk (socialmediastrateeg) Fester Koekoek-Garau van Koekoek en Hardes in gesprek met Huib Zeven (belastingadvies): Hou het persoonlijk!
Delano11 Small

Delano7 Small

IMG 5140 c2014 NielsBeune.nl Small
Steve Barlow (personal trainer gezondheid), Anke en vader Ruud van Middelaar van de Optimistenbond Een #selfie voor twitter @JDelanoNL en @MargaMiltenburg En natuurlijk waren ZIJ van ZijSpreekt en Suzanne van Hanekampfotografie erbij! Dank Niels Beune Fotografie.

Jennifer Delano boeken voor een sprankelende lezing of workshop? Vul dan het contactformulier in of bel direct naar ZijSpreekt 06-53148796.

©ZijSpreekt/MM - 12 februari 2014


 

 

ZijSpreekt

Marga Miltenburg 15 profielZijSpreekt is hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Directeur en initiatiefnemer Marga Miltenburg (MM) is zelf jarenlang actief als dagvoorzitter en wil met dit bureau meer vrouwen op de voorgrond laten treden op congressen en symposia. Het doel: op podia en in de media een evenwichtiger beeldvorming tot stand brengen. (foto gemaakt door Suzanne Hanekamp)

ZijSpreekt beschikt over een ruim bestand (600+) van deskundige vrouwen op vele vakgebieden. Vrouwen die boeiend kunnen vertellen over hun vakgebied en inzicht verschaffen op de terreinen waarop ze hun deskundigheid hebben bewezen.

ZijSpreekt bemiddelt deskundige vrouwen als spreker op congressen en symposia of die als gast kunnen optreden in praatprogramma's op radio en televisie. Marga Miltenburg werkte zelf jarenlang bij de KRO als programmamaker, eindredacteur, hoofd informatie radio.

'De samenwerking met Marga Miltenburg van ZijSpreekt was erg prettig. Zij heeft ons goed geadviseerd en het was fijn dat zij zo met ons heeft meegedacht. We hopen in de toekomst nogmaals samen te werken.'– Corrie in 't Hout, In 't Hout & De Wilde, organisator jaarlijkse Business Meets Rabo - november 2015.

Recente opdrachtgevers zijn o.a. ArboNed, KICK-ICT, Stichting Arq, WMO burgerplatform, Kracht on Tour, Gemeente Groningen, NFI, CultuurCollege, Rabobank Nederland, Luminex BV, Deutsche Bank Nederland, KNMG, Elsevier BV, Ministerie VWS, Bouwend Nederland, NEPROM, Kunsten '92, BredaPhoto,  Verzetsmuseum Zuid-Holland, Sanoma Media België, Sociale Verzekeringsbank, Gemeente Nieuwegein, Wonen Limburg, Provincie Noord-Holland, Tante Louise-Vivensis, Talent naar de Top, Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, Ministerie Infrastructuur en Milieu, Zweedse Ambassade, Universiteit van Wageningen, Soroptimisten, Stedelijk Museum.

‘We kijken met een heel tevreden gevoel terug op de presentatie van Naema Tahir. De opkomst was geweldig en de avond is als heel positief beoordeeld. Naema sprak open over haar eigen ontwikkelingen en haar verhaal, waarin zij ook haar visie, analyse en dilemma’s verwerkte, maakte veel indruk en zette het publiek aan tot nadenken over hun eigen levensvragen.’ – Inge van Ooijen namens Soroptimistenclub Schouwen-Duiveland - december 2016.

Vrouwelijke sprekers vinden in ZijSpreekt een raadgever hoe zich het beste op het podium te presenteren. De training 'Sprankelend Presenteren' met mede-trainer Violet Falkenburg is daarvoor ontworpen en zo'n 300 vrouwen hebben de training inmiddels gevolgd. Ook geeft Marga Miltenburg de workshop 'zichtbaarheid en presentatie' o.a. voor ProDemos.

De deelnemers geven haar een 8,8: 'Enthousiast, deskundig, toegankelijk, plezierig, effectief, leuk om naar te kijken, humor en houdt de aandacht goed vast. Marga heeft ons echt heel prettig meegenomen in alle facetten van jezelf presenteren.'

Samen met mediaplatform VIDM.nl is ZijSpreekt initiator van de Vrouw in de Media Award die sinds 2010 jaarlijkLogo 1001 20ste eeuws wordt uitgereikt aan de deskundige vrouw die zich het best heeft geprofileerd in de media.

ZijSpreekt is ambassadeur van de crowdfundingscampagne 1001 vrouwen in de 20ste eeuw.

ZIJ in de Media

De Vrouw in de Media Awards 2016 zijn 25 januari 2017 bekend gemaakt. Videoreportage van de overhandiging Vrouw in de Media Award 2016 voor atlete Dafne Schippers.

Anita de Wit van StopLoverboysNU ontving de You Go Girl Award. Marga Miltenburg van ZijSpreekt en Janneke van Heugten Mediaplatform VIDM zochten haar op. Video's gemaakt door Geertje Algera.

ZijSpreekt Trainingen

Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn'. Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de Training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie en gun jezelf ook een sprankelende presentatie.

ZijSpreekt Facebook

ZijSpreekt Trending