Afdrukken

Zabeth van Veen

Zabeth van Veen 15Imago en personal branding

Zabeth Van Veen (1966) is imagodeskundige en specialist in personal branding. Ze beschikt over ruime onderwijservaring en heeft een on- en offline communicatieachtergrond. Tien jaar geleden startte zij haar eigen bedrijf en is ze ook gediplomeerd enneagramcoach.

Zabeth treedt regelmatig op als spreker en deskundige op het gebied van imago, personal branding en professionaliteit. Ze sprak onder andere op bedrijfsevenementen en congressen van Logeion, Young Perfetti, Strukton, WSNS Leiden, Vereniging Openbaar Onderwijs en Erasmus MC. Ze verschijnt in diverse media met haar heldere, eerlijke adviezen en haar eigen zienswijze op het sturen van het onderbewuste door uiterlijkheden.

Ze verstaat de kunst om mensen intrinsiek te motiveren om hun performance en talent bewust in te zetten door na te denken over hun uiterlijk en de eerste indruk die zij onbewust achterlaten. Wetenschappelijke ontdekkingen over uiterlijk en non-verbaal gedrag maakt ze direct toepasbaar voor mens en organisatie. Ze stemt haar praktische en informatieve presentaties exact af op de doelgroep en de doelstelling van de klant. Haar adviezen kunnen snel een-op-een door alle deelnemers toegepast worden. Niet zelden spreken haar klanten van "Zabeth-proof".

Onderwerpen van presentaties van Zabeth van Veen zijn:

  • Beeldvorming en imago
  • Vooroordelen op basis van uiterlijkheden
  • Onderwijs en performance
  • Verhogen van eigen professionaliteit
  • Sturen van het onderbewuste

Zie ook '10 jaar Zabeth van Veen' in ZijWasErbij.

'We kijken terug op een fantastisch event voor onze secretaressen en managementassistenten, mede dankzij de lezing van Zabeth van Veen. De collega’s waren heel enthousiast over haar en voor iedereen had haar bijdrage langer mogen duren. Tot een volgende gelegenheid' – Inge Appels, Coördinator Tilburg University Services & Schools Management Support Facility Services.

Zabeth van Veen ook boeken? Vul dan het contactformulier in of bel met ZijSpreekt 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht