Afdrukken

Machteld Stakelbeek

machteld stakelbeekGoede relaties werken zo

Machteld Stakelbeek (1967) is specialist op het gebied van leiderschap en relaties. Als psycholoog, coach en trainer begeleidt zij mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar aanpak is persoonlijk, professioneel en positief. Als ervaren therapeut legt zij snel de vinger op de zere plek, met oog en hart voor mens en organisatie. 

Sinds 1991 werkzaam als psycholoog en in 1996 zelfstandig gevestigd, heeft zij een schat aan ervaring opgedaan met het begeleiden van leidinggevenden op alle niveaus en in alle sectoren. 

In haar relatiebegeleiding helpt zij ongezonde en belemmerende relatiepatronen te doorbreken. Zij richt zich zowel op privé- als werkrelaties, omdat iedere relatie uiteindelijk persoonlijk is.

Machteld Stakelbeek heeft een persoonlijk leiderschapsprogramma voor vrouwen ontwikkeld en lanceerde: “Spel der godinnen – coachkaarten voor vrouwen”. In 2014 verscheen het boek: 'Goede relaties werken zo'. ZijSpreekt was bij de boekpresentatie.

Zij verzorgt met plezier een inspirerende en interactieve maatwerklezing over o.a.:

  • Succes met je relatie! – de gouden relatieregels
  • Spel der godinnen – balans in werk en leven
  • In zeven stappen naar persoonlijk leiderschap
  • In zeven stappen naar persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Machteld Stakelbeek boeken voor een lezing? Vul dan het contactformulier in van ZijSpreekt of bel direct naar 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht