Afdrukken

Annemieke Mars

Annemieke Mars 17Een nieuw pad verkennen

Annemieke Mars (1970) werkte na haar commerciële hbo-opleiding in het bedrijfsleven, steeds in rollen waarbij zowel het resultaat als de mens centraal stonden. Sinds 2015 werkt zij vanuit haar eigen bedrijf als trainer/coach op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast draagt ze als voorzitter van Vereniging Yarden Utrecht bij aan de organisatie van voorlichtings- en bewustwordingsactiviteiten op het gebied van sterven, verlies en rouw.

Door haar altijd al aanwezige interesse voor thema’s rond leven, dood en zingeving heeft Annemieke tijdens haar loopbaan de hbo-opleidingen Polyenergetische Therapie, Zingeving & Spiritualiteit en Mediumschap & Trancehealing Therapeut gevolgd. Het frustreerde haar in eerste instantie dat haar studiegenoten haar ‘te rationeel’ vonden, terwijl vrienden en collega’s haar ‘te spiritueel’ vonden. Uiteindelijk realiseert ze zich dat hier juist haar kracht ligt: Annemieke begrijpt zowel de rationeel als de spiritueel ingestelde mens en kan de verbinding leggen tussen beide werelden: niet of-of maar en-en.

Op basis van dit alles heeft Annemieke een duidelijke eigen levensvisie ontwikkeld, van waaruit ze is gaan schrijven. Ze omschrijft dit als een nuchtere, spirituele visie op actuele levensbeschouwelijke en maatschappelijke thema’s. Ze zet zich graag in om deze visie met anderen te delen om hen te helpen bij meningsvorming en het maken van keuzes over lastige maar belangrijke thema’s.

Annemieke Mars treedt op als dagvoorzitter en als panellid en kan een lezing of workshop verzorgen over o.a.:
• Levensbeschouwelijke en maatschappelijke thema's (o.a. voltooid leven, dementie, zelfdoding, euthanasie)
• Zowel voor professionals als voor mensen die hier persoonlijk mee te maken hebben
• Invalshoek: een spiritueel perspectief, vertaald naar de praktijk van alledag

Annemieke Mars boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht