Afdrukken

Eveline Bakker

Gepassioneerd over de overgang

Eveline BakkerEveline Bakker (1964) werkte meer dan twintig jaar als zelfstandig gevestigd interim manager, coach en trainer voor bedrijven en organisaties in Nederland, voor ze werd verrast door haar Overgang. Na jaren zelf aan het roer te hebben gestaan van haar leven, namen haar hormonen de regie over. Dit bracht een totale omwenteling teweeg. Deze ervaring heeft haar gemotiveerd tot het oprichten van Stichting Vuurvrouw, een platform, voor en door vrouwen in de overgang.

Vuurvrouw richt zich op het geven van informatie, het stimuleren van lotgenotencontact en het verbreken van de taboes rondom de overgang. Ze bereikt inmiddels met haar website, de facebookpagina en een besloten lotgenoten supportgroep meer dan 15.000 vrouwen en mannen. Eveline is gepassioneerd over de overgang en laat geen onderwerp ongemoeid. Ze praat frank en vrij, met veel kennis en humor over deze levensfase.

Wilt u Eveline Bakker boeken voor een lezing? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht