Afdrukken

Anouk Brack

Anouk BrackLeiderschap en flow

Anouk Brack (1976) is expert in de belichaming van leiderschap. Zij geeft training en coaching in leiderschapsontwikkeling in binnen- en buitenland, online en offline. Ze is als eerste in Nederland volledig gecertificeerd in Leadership Embodiment.

Ze werkte meer dan vijftien jaar aan de Wageningen Universiteit en werd meermaals genomineerd voor teacher of the year, richtte een stichting op voor integraal leiderschap voor duurzaamheid, en is mede-oprichter van The Centre for Embodied Wisdom. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. transpersoonlijke psychologie, biologie en boeddhisme. Haar missie is het bijdragen aan meer welzijn en effectiviteit in organisaties.

Als Anouk spreekt is het nooit alleen eenrichtingsverkeer. Ze doorspekt haar verhaal met korte experimenten en oefeningen om het kracht bij te zetten. Mensen gaan met aha-momenten, praktische tips en een glimlach de deur uit. Dit werkt ook prima met grote groepen.

Boekomslag Anouk BrackReacties op haar - in maart 2017 verschenen - succesvolle managementboek “De Verborgen Dimensie van Leiderschap” zijn onder andere:

"Wie een leider wil zijn en zeker wie als leider wil dienen moet kunnen beschikken over al zijn of haar vermogens. Dit boek bevat tal van bruikbare suggesties om je volledige potentie te ontwikkelen en gebruiken." Herman Wijffels

“Dit prachtige boek is een aanrader voor alle leiders die op een praktische manier willen leren hoe ze wijsheid en kracht kunnen ontwikkelen die nodig is voor organisaties in de 21e eeuw.” Maria Sturm, expert Organisatieontwikkeling

Anouk Brack kan een lezing verzorgen over o.a.: 
• De Verborgen Dimensie van Leiderschap
• Zachtmoedig Krijgerschap – Use the force
• Reinventing Organizations en Zelfsturing - de nieuwe leider zijn we samen
• Integraal Duurzaam Leiderschap – evolutie aan het werk
• Effectief Communiceren onder Druk – vechtkunst & mindfulness principes
• Het Lichaam van Leiderschap
• Vitaliteit – van Stress naar Flow in 1 minuut

Anouk Brack boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht