Afdrukken

Karin Willemsen

Karin WillemsenEen andere kijk op dementie

Karin Willemsen (1968) werkt 25 jaar in de ouderenzorg in verschillende functies. Fysiotherapeut, kwaliteitsdeskundige, intervisor, coach, manager en nu als trainer en adviseur. Zij voelde zich vanaf de kennismaking extra betrokken bij mensen met dementie.

In 2010 kreeg zij zelf geheugenklachten, viel een jaar uit in werk en werd uiteindelijk verdacht van een vroegtijdige dementie. Zij werd onderzocht in het Alzheimercentrum. De oorzaak van haar klachten bleek oplosbaar. Ze herstelde en voelt zich nu rijk met de ervaring van binnenuit. Ze kan vertellen hoe het is om te leven met een fors geheugenverlies, oriëntatie problemen, mensen niet meer te herkennen, de aandacht niet meer kunnen verdelen. Hoe de omgeving haar kon maken (ruimte geven) en breken (overnemen, invullen).

Deze ervaring gaf haar de mogelijkheid een andere kijk op dementie te ontwikkelen. Zij wil graag haar ervaring delen om mensen met dementie een stem te geven.

Karin Willemsen kan een lezing verzorgen over o.a.:
• Verlies van cognitie en zingeving.
• Dementie en nieuwe wegen.
• In contact met de mens met dementie.
• Maatschappelijke kijk op dementie onder de loep.
• De mens met dementie: weten wij wat we zien?

Karin Willemsen boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht

Afdrukken

Tamara Willemse

Tamara Willemse SwagemakersHet inspireren en motiveren van juristen

Tamara Willemse (1972) heeft als voormalig juriste diverse rollen vervuld binnen de advocatuur, het notariaat en het bedrijfsleven. In haar rol als coach en trainer binnen haar bedrijf leert zij juristen zich te ontwikkelen als mens, zodat zij kunnen groeien als professional.

Tamara heeft oog voor de mens voor de meester en maakt daarmee binnen de juridische (en zakelijke) dienstverlening het verschil. Met haar verhaal, de vele praktijkvoorbeelden en haar nuchtere blik maakt zij issues die spelen voor juristen zichtbaar èn bespreekbaar.

Tamara Willemse kan lezingen verzorgen over o.a.:
• Persoonlijke ontwikkeling
• Leiderschap
• Generatiemanagement
• Talent ontwikkeling
• Burn out

Tamara Willemse boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht

Afdrukken

Elian Vanderheijden

Elian Vanderheijden Foto Kaldenbach Vaals

Hart voor het platteland

Elian Vanderheijden (1956) is een ervaren zelfstandig ondernemer in de agrarische en recreatieve sector. Zij kan goed oplossingsgericht werken, met oog voor klant en kwaliteit. Ze verzorgt op het bedrijf rondleidingen voor groepen en kan haar toehoorders boeien met haar enthousiaste verhalen.

Ze heeft ruime ervaring in gemeentelijk beleid door haar twaalfjarig lidmaatschap van de gemeenteraad. Daarnaast kent zij de kneepjes van het vak in het openbaar bestuur als lid van het algemeen en dagelijks bestuur van het waterschap. Hierdoor beschikt ze over een breed netwerk in alle geledingen van de maatschappij, zowel in het openbaar bestuur als in het bedrijfsleven.

Elian is dynamisch, ondernemend, innoverend, coöperatief, resultaatgericht en betrouwbaar. Ze is een betrokken mensenmens met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, hecht waarde aan de menselijke maat, respect en gelijkwaardigheid. In al haar activiteiten is ze sterk gericht op samenwerking en consensus.

Zij is een gedreven spreker over onderwerpen als landbouw, toerisme, platteland, water, gemeentepolitiek en beleid voor kleine kernen.

Elian Vanderheijen kan een lezing verzorgen over o.a.:
• Platteland
• Water
• Openbaar bestuur
• Landbouw
• Ruimtelijke ordening

Elian Vanderheijden treedt ook op als dagvoorzitter. Haar boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht

Afdrukken

Laura Babeliowsky

Laura BabeliowskyJe eigen bedrijf naar een hoger level te tillen

Laura Babeliowsky (1962) is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde zij letterlijk duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten kunnen krijgen, meer kunnen verdienen, en meer impact kunnen hebben.

Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal € 100.000 te verdienen.

Laura is auteur van het boek “Het geheim van 100.000 euro per jaar. Heel goed verdienen met het werk dat je het liefste doet” (Van Duuren Management). Dit boek stond 55 dagen in de Managementboek top 10.

Laura Babeliowsky kan een lezing verzorgen over o.a.:
• High-end Ondernemerschap
• Van zzp’er naar ondernemer
• Het geheim om € 100.000 te verdienen met je bedrijf
• Hoe je hoge prijzen leert te vragen

Laura Babeliowsky boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht

Afdrukken

Inge Miltenburg-Bos

Inge Miltenburg Bos 17Groeien tijdens tegenslag

Inge Miltenburg-Bos (1968) is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ‘sterker worden door tegenslag’. Zij is grondlegger van de Faith-methode, een bewezen vijf-stappen methodiek. Praktisch en pragmatisch. Ze beschrijft het ontstaan van de methode in haar boek Sterker door tegenslag.

Op het moment dat je onverwacht iets heel heftigs meemaakt, ziet je wereld er ineens anders uit. Niets is meer hetzelfde en dat maakt je vooral erg onzeker. Op een gegeven moment bereik je het punt dat jij je weer goed wilt voelen. Je wilt je leven terug. Alleen HOE doe je dat?

In haar boek neemt Inge Miltenburg-Bos je mee in haar eigen zoektocht. Na het onverwacht overlijden van haar broer Stefan door zelfdoding, gaat ze op zoek naar een manier om een gezond rouwproces aan te gaan en om tegelijkertijd haar eigen praktijk draaiende te houden. In de maanden die volgen, wordt haar vader ook nog eens ongeneeslijk ziek en zo daagt het leven haar opnieuw uit. Dwars door alles heen kiest ze ervoor om juist nu te groeien. Dit levert een pittige zoektocht op die heeft geleid naar vijf eenvoudig toepasbare stappen die Inge de Faith-methode heeft genoemd.

Inge Bos 17Hiermee heeft ze dé manier gevonden die ervoor zorgt dat tegenslag je sterker maakt. Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken. Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om vitaal te blijven.

Inge Miltenburg-Bos kan een lezing verzorgen over o.a.:
• Zelfvertrouwen door de Faith-methode
• Hoe kun je sterker worden door tegenslag
• De kracht van gedachten
• Wat wil je wél
• Hoe voorkom je een burn-out

Inge Miltenburg-Bos boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht