Afdrukken

Rondom 8 maart!

Logo ZijKiest tekstWe vieren internationale vrouwendag, maken gebruik van ons stemrecht en staan stil bij het achtjarig bestaan van ZijSpreekt op 8 maart. Bekijk de agenda en meer in de 89ste nieuwsbrief.

Afdrukken

Nora Kasrioui en haar Brood en Rozen

nora kasrioui cva 13Nora Kasrioui (comité van aanbeveling ZijSpreekt) werkt als leiderschapscoach en is initiatiefnemer van de stichting Brood en Rozen. Haar missie: Het bevorderen van bewustzijnsontwikkeling en sociale gelijkheid door kwetsbare lageropgeleiden, jongeren, vrouwen en hun kinderen te steunen. Ze ontwikkelde projecten voor bijstandsvrouwen, die na een intensieve opleiding weer hun kansen zien. Het verhaal van Nora Kasrioui In Beeld..

Afdrukken

Makheni Zonneveld 'people developer'

makheni zonneveld thumbZij gebruikt de communicatie tools spreken, training, coaching, schrijven, storytelling en haar YouTube kanaal, Channel Makheni. Ze is de oprichter van Real Solutions Training (RST) en is een Master practitioner van Breinvoorkeuren NBI®. In Zuid-Afrika was ze een van de zes topsprekers. In beeld bij ZijSpreekt 'people developer' Makheni Zonneveld.

Afdrukken

Workshop zichtbaarheid en presentatie

ProDemos 3Vrijdag 24 februari gaf Marga Miltenburg van ZijSpreekt de workshop Jezelf sprankelend presentereren.
Tijdens de leergang Publiek leiderschap voor vrouwen van ProDemos (Huis voor democratie en rechtsstaat) kregen de 27 deelneemsters veel tips.

Afdrukken

Nieuw bij ZijSpreekt februari 2017

Dymphina Jooren thumb Hilde Bolt thumb Brenda Stoter thumb Marinda van Harskamp thumb Lineke van Tricht b thumb

Dymphina Jooren spreekt over gelukshormonen m.b.t. voeding; Hilde Bolt over de kracht van het instinct; Brenda Stoter over extremisme en vrouwenrechten in het Midden-Oosten; Marinda van Harskamp over boekhouden vanuit ander perspectief en Lineke van Tricht over talentontwikkeling en hoogbegaafdheid.
Vanaf nu te boeken bij ZijSpreekt.