Afdrukken

Jennifer Delano: In magazines komen doe je zo

2016 GezondNu coverHet organiseren van publiciteit is haar vak. Jennifer Delano helpt met veel plezier mkb-bedrijven aan publiciteit door nieuws te maken en door op de juiste oproepen te reageren. Op verzoek van ZijSpreekt geeft zij drie tips hoe ook jij hier succes mee kunt krijgen. Spreid je kansen, blijf eerlijk tegenover jezelf en laat jezelf zien!

Afdrukken

Nieuw bij ZijSpreekt mei 2017

Alice Faber 17 thumb Carina van Leeuwen thumb Karsu thumb Yvonne Vos thumb
Jolien Slavenburg thumb Charlotte van t Wout thumb Leoniek van der Maarel thumb Sandra Lutchman thumb 2

Ze zijn talkshowhost, entertainer, muzikant, journalist, coach en meer. Nieuw bij ZijSpreekt:

Afdrukken

Ridderorde ook voor Geesje Duursma

geesje duursma 12 thumbNaast Ineke ter Heege, ontving nog een deskundige van ZijSpreekt de Ridderorde van Oranje Nassau. In haar eigen zalencentrum De Pleats werd ondernemer Geesje Duursma overvallen door het nieuws. De mensen in de zaal waren niet  - zoals haar was verteld - voor een collega gekomen, maar voor haar.

Afdrukken

Ineke ter Heege geridderd

Lintje 1Het heeft Zijne Majesteit behaagd..
Onder de 2800 gedecoreerden: Ineke ter Heege en Jan-Jaap Jansen. Met hun theatergroep De Kern vertellen ze al dertig jaar verhalen over sterke markante vrouwen (schrijvers, denkers, vechters) waarmee ze, aldus burgemeester Sjoerd Potters van Bilthoven bijdroegen aan een betere positie van vrouwen. Het echtpaar kreeg de Ridderorde van Oranje Nassau opgespeld. Na afloop werd er getoast en gefeliciteerd en ja, ZijWasErbij..

Afdrukken

Nieuwsbrief ZijSpreekt april 2017

foto mannenpanelZegneetegenhetmannenpanel.nl; Onderzoek Motivaction gasten aan tafel in talkshows; 50 rolmodellen voor vrouwen in de techniek; Tips voor meer vrouwen in sportbesturen; In memoriam opvoedkundige Channah Zwiep; Nieuwe boeken; Kijktips en meer in de 90ste editie van ZijSpreekt.