Afdrukken

Sprankelend Presenteren

'Grote klasse, de training van ZijSpreekt!'

'Kleine groep, directe en opbouwende feedback, het gebruik van de camera, zeer deskundige trainers, professioneel, gericht op resultaat bij de deelnemers'.
De deelnemers van de training Sprankelend Presenteren op 13 maart en 10 april jl. beoordelen de trainers weer met gemiddeld een 9!

Je bent deskundig op een bepaald vakgebied. Die deskundigheid wil je graag delen, door als spreker op te treden op een congres of symposium. Maar met alleen deskundigheid ben je er niet. Hoe breng je een overtuigend en begrijpelijk verhaal waardoor je bij de evaluatie van je publiek een dikke voldoende krijgt?

Maar ook:

Je bent goed in je vak, je wordt geprezen om je deskundigheid. Dus word je gevraagd om lezingen te houden. Je aarzelt, want je houdt er niet van. Je verhaal is wel ok, maar je bent bang dat je dichtslaat, dat je tekst niet boeiend genoeg is, dat de aandacht verslapt. Kortom, je staat niet te trappelen. Toch is er een stemmetje dat zegt: ‘Doe het nou, het hoort erbij, het is goed voor je reputatie, voor je carriere.” Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor deze training en leer hoe je een sprankelende presentatie houdt.

DSC05824 Small300 enthousiaste deelneemsters volgden inmiddels de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Zij geven de trainers gemiddeld een 9 voor het motiveren, het aandacht vasthouden, de feedback op een positieve manier, het creëren van een veilige en leerzame sfeer. Praktisch, duidelijk, vakkundig en ook confronterend.

Investeren in jezelf? Zie praktische informatie en kijk of er een datum bijstaat die je uitkomt. En anders zoeken we samen naar een datum die je past.

Wat je leert

In de training krijg je handvatten om contact te maken met je publiek.

Hoe sta je erbij, maak je oogcontact met je publiek, hoe klinkt je stem (sprankelend of saai?), snappen we je verhaal wel? Wat trek je aan en waarom, hoe bouw je een verhaal op, wel of geen powerpoint…kortom je krijgt heel veel tips en aanwijzingen om een boeiende presentatie te houden.

De setting

We nemen je presentaties op, kijken het met zijn allen terug en geven je opbouwende feedback. De deelnemers zijn je publiek. Er mag vooral ook gelachen worden. Want we vinden een prettige ambiance belangrijk: je moet je vrij voelen om jezelf te laten zien.

Het resultaat

Na afloop weet je waar je op moet letten wanneer je als spreker optreedt. Stap je vol vertrouwen het podium op.  Zul je de kick ervaren als je merkt dat je publiek geboeid is door jouw sprankelende presentatie. En zul je met je optredens meer inkomsten kunnen binnenhalen.

Voor wie

De training is bij uitstek gemaakt voor de deskundige vrouw die er klaar voor is haar expertise en kennis te tonen en dit op een overtuigende en zelfverzekerde wijze wil gaan doen.

SP50.4 SmallDe trainers

De training wordt geleid door twee pittige vrouwen, die jarenlange ervaring hebben als programmamaker, presentator, dagvoorzitter/gespreksleider en expert zijn op het gebied van communicatietraining en coaching.

Violet Falkenburg (foto rechts) is bekend van radio en televisie (VARA, KRO, NCRV). Ze geeft communicatietrainingen en coacht mensen bij het houden van een inleiding of presentatie. Ook kunt u haar via ZijSpreekt inhuren als dagvoorzitter.

Marga Miltenburg (foto links) organiseert deze trainingen. Zij was tot 2008 bij de KRO actief als programmamaker, eindredacteur en manager (hoofd informatie radio). Tegenwoordig treedt ze op als dagvoorzitter en gespreksleider. Ze is initiatiefneemster/directeur van ZijSpreekt.

Investering

Een geloofwaardige expert deelt haar kennis en is zichtbaar. Zet vandaag nog de stap naar een sprankelende presentatie met zelfvertrouwen en overtuigingskracht.

De kosten inclusief koffie/thee/lunch
Dagdeel: € 447,- voor zzp en vrije beroepen, € 547,- wanneer werkgever betaalt.

Hele dag: € 647,- voor zzp en vrije beroepen, €747,- wanneer werkgever betaalt.
Prijzen excl. 21% BTW.

afb kasteel woerden noordwestenPraktische informatie

4/5 deelnemers maximaal*
• Locatie Grand Kasteel Woerden 
• Duur:
a) een dagdeel. Van 09.00 tot 13.30 uur incl. afsluitende lunch of middag 13.00 tot 17.30 uur incl. aangeklede borrel
b) een dag van 10.00 tot 16.00 uur, incl. lunch.

Data 2017*

November: vrijdag 3, dinsdag 7, donderdag 16, maandag 27
December: Vrijdag 8, donderdag 14 (dagtraining volgeboekt), maandag 18

*) In overleg keuze voor ochtend of middag of hele dag

Inschrijven? Ga dan naar het aanmeldformulier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zit er geen datum bij die past, geef dan toch je interesse door, dan zoeken we een andere datum

* Bij 4 deelnemers gaat een training door. We maken graag een training op maat, in company bijvoorbeeld, op ieder gewenste plek in Nederland.

Benieuwd naar ervaringen van deelneemsters die je voorgingen?

Bekijk de testimonials.