• Marga Miltenburg droeg in belangrijke mate bij aan het welslagen van het Christelijk-Sociaal Congres. Goed voorbereid leidde zij de congresdeelnemers op vriendelijke en besliste wijze door het programma en leidde met betrokkenheid en inlevingsvermogen de gesprekken met de vertegenwoordig(st)ers van verschillende maatschappelijke organisaties. Kortom: je kan Marga gerust vragen.
    - Wim Eikelboom secretaris Christelijk-Sociaal Congres

  • De samenwerking met Marga Miltenburg die ervoor zorgde dat presentatrice Karin van den Boogaert op kundige wijze de opening van een parkeergarage in Zevenaar leidde is voor herhaling vatbaar. Ik beveel ZijSpreekt dan ook van harte aan.

    - Jacqueline Renders – van de Ven werkt als senior communicatieadviseur bij Beck Communicatie B.V.

  • Een goede presentatie is nog geen sprankelende presentatie, vind ik, daarom triggerde mij de titel van de workshop 'Sprankelend Presenteren' en ik schreef mij in. De dag na de training kon ik meteen de adviezen toepassen en de sprankeling werkte. Marga Miltenburg cs zijn niet alleen goede en plezierige trainsters, maar ook levendige voorbeelden (ofwel rolmodellen), die elke deelneemster tot haar recht laten komen. Van harte aanbevolen dus. - Els Ackerman, loopbaanadviseur.

  • 'De samenwerking met Marga Miltenburg van ZijSpreekt was erg prettig. Zij heeft ons goed geadviseerd en het was fijn dat zij zo met ons heeft meegedacht. We hopen in de toekomst nogmaals samen te werken.'– Corrie in 't Hout, In 't Hout & De Wilde, organisator jaarlijkse Business Meets Rabo - november 2015.

Afdrukken

Over Marga Miltenburg

MM Defensiemanifestatie 120914MM staat voor Marga Miltenburg. Zij is de vrouw achter ZijSpreekt. Hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen, dat op 8 maart 2009 van start ging.

Na achtereenvolgens bij een opinieblad (Elseviers Weekblad), een milieubeweging (Vereniging Milieudefensie) en een omroep (KRO) te hebben gewerkt is zij in juli 2007 haar eigen weg gegaan.

Bij de KRO was zij journalist, programmamaker, eindredacteur en manager (hoofd informatie radio). Zij trad al regelmatig op als gespreksleider en dagvoorzitter op bijeenkomsten en symposia. Daar heeft ze samen met het bemiddelen van deskundige vrouwelijke sprekers haar werk van gemaakt.

Haar journalistieke achtergrond waarborgt dat ze zich snel vertrouwd maakt met uiteenlopende onderwerpen. Met haar creatieve en organisatorische kwaliteiten heeft zij altijd suggesties hoe in een debat of in de communicatie met 'de zaal' de geijkte paden kunnen worden vermeden. Voor een overzicht van de opdrachten, klik hier.

Marga Miltenburg ontving de afgelopen jaren diverse prijzen voor haar inzet voor een evenwichtige beeldvorming (m/v) in de media. Bij haar afscheid van de KRO kreeg zij de Perquinprijs uitgereikt.