Afdrukken

Tessa Faber

Tessa FaberOntdek wie je bent en wees het dan expres!

Tessa Faber 1968) raakte bij haar eerste bijbaan al gefascineerd door het cv en het "spel" van solliciteren. Zij belandde daardoor rond 2000 in het human resources en recruitmentvak en werkte voor sterke internationale merken zoals IKEA, Ben (T-Mobile), Symantec en Esso.
Door haar sollicitatie-ervaring aan allebei de kanten van de tafel, ontdekte ze al snel de èchte kracht van wat nu meestal "personal branding" wordt genoemd: expres jezelf durven zijn!

Sinds 2005 is zij zelfstandig loopbaanadviseur, trainer & spreker en progressiegericht coach met haar bureau Making Sense. Geregistreerd loopbaanprofessional bij de Noloc en werkzaam voor zowel particuliere professionals (v/m) als organisaties zoals gemeentes Den Haag, Amsterdam, Lansingerland en Delft, ECABO, ROC Rijnijssel en Noloc. Bij al haar trajecten, trainingen en lezingen vormt haar motto "expres jezelf zijn" de leidraad.

Tessa durft in haar lezingen op een speelse en stoutmoedige manier naar solliciteren en de arbeidsmarkt anno nu te kijken en schopt soms tegen heilige huisjes, zeker waar het het cv betreft. Haar missie is om de arbeidsmarkt eerlijker en echter te maken met duidelijke, positieve en onderscheidende taal.
Haar presentaties staan bekend om haar inspirerende beeldspraak en taalgebruik en het sprekende beeldmateriaal en met haar ervaring als improvisatie-acteur maakt zij van haar lezingen een leerzame en motiverende ervaring.

Ze spreekt o.a. over:

• Zelfbewuste personal branding
• Het opMERKelijke cv
• Expeditie Arbeidsmarkt & Stoutmoedig Solliciteren
• Expres jezelf zijn in loopbaan en cv (authenticiteit)
• (Vrouwelijk of coachend) ondernemerschap

Tessa Faber boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met het bureau van ZijSpreekt 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht