Afdrukken

Marianne Roodenburg

Marianne Roodenburg 16Kleur

Marianne Roodenburg (1955) zorgt voor een interessante en uitdagende lezing over kleur, toegespitst op de toehoorders. Marianne ziet een lezing over kleur als een leuke, interessante, leerzame uitstap waarbij ze haar toehoorders uitdaagt tot interactie. Kleur is een feest in ons leven en belangrijk voor ons allemaal.

Marianne is afgestudeerd aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam en combineert haar beroepspraktijk als beeldend kunstenaar met workshops en lezingen. Ze spreekt met kennis van zaken en vanuit haar praktijk over kleur. Ze denkt graag mee over een speciaal thema voor de doelgroep; stel dat uw bedrijf een groen logo hanteert, dan zal ze vanuit deze kleur het verhaal opbouwen.

Marianne heeft ervaring met veel verschillende doelgroepen, zoals directeuren, rectoren en docenten in het middelbaar onderwijs, ondernemingsraden van Verkeer en Waterstaat en deelnemers en medewerkers bij kunstinstellingen. Kleur is een veelomvattend thema. Of het nu om mode gaat, reclame, kunst of ons gevoel; kleur houdt ons allemaal bezig.

Marianne brengt kleur op congres of evenement en spreekt over:

  • De kleurensmaak van Nederland
  • Geschiedenis van kleur
  • Betekenis van kleurgebruik in de kunst
  • Kleur in de mode

Marianne Roodenburg boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht