Afdrukken

Referenties Sprekers

Marga Miltenburg 14a thumbZijSpreekt

 • 'De samenwerking met Marga Miltenburg van ZijSpreekt was erg prettig. Zij heeft ons goed geadviseerd en het was fijn dat zij zo met ons heeft meegedacht. We hopen in de toekomst nogmaals samen te werken.'– Corrie in 't Hout, In 't Hout & De Wilde, organisator jaarlijkse Business Meets Rabo - november 2015.
 • 'De samenwerking met ZijSpreekt, wat betreft de inzet van Kirsten van den Hul als dagvoorzitter van onze Zomerexpo, is vanaf de start prettig verlopen. We hebben vooraf met Marga Miltenburg goed kunnen overleggen over wat we konden en wilden bereiken. Graag tot een volgende gelegenheid.'- Carlien Oudes, Art Worlds, organisator van zomerexpo.nl – september 2015.
 • 'De samenwerking met Marga Miltenburg die ervoor zorgde dat presentatrice Karin van den Boogaert op kundige wijze de opening van een parkeergarage in Zevenaar leidde is voor herhaling vatbaar. Ik beveel ZijSpreekt dan ook van harte aan'. - Jacqueline Renders – van de Ven werkt als senior communicatieadviseur bij Beck Communicatie B.V.

 

Katinka Baehr thumbKatinka Baehr

'We kijken terug op een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met o.a. minister Lodewijk Asscher. Katinka Baehr leidde de middag als dagvoorzitter prima en zorgde voor een degelijke en adequate aanpak (foto). Wat mij betreft tot de volgende keer'. - Pieter de Vente, CNV, januari 2015.

 

Ineke van Berkum 14 thumbIneke van Berkum

'Ineke van Berkum-Jochemsen heeft onze club young professionals geïnspireerd en op weg geholpen om een mooie top 5 te maken van punten waarop effectief met de financiën kan worden omgegaan. Een geslaagde bijeenkomst’ – Marlou de Bruin, managementondersteuner woningcorporatie Mooiland, november 2013.

 

joke bom thumbJoke Bom

 • 'Ik kijk terug op een fijne samenwerking met Joke Bom als dagvoorzitter op het bedrijvenfestival Duurzaam Amsterdam 2011. Zij was goed voorbereid en ze presenteerde op een prettige manier het festival'. – Marleen Klein A’dams Bureau voor Communicatie.
 • 'Met veel genoegen kijken we terug op het ondernemerscongres Castricum op 16 november 2010 met de presentatie van Joke Bom als belangrijk onderdeel. We hoorden veel complimenten voor haar levendige en authentieke manier van spreken. Echt een topper! - José Ursem, Rabobank Noord-Kennemerland, mede-organisator congres.

 

KarinvandenBoogaert thumb Karin van den Boogaert

'Voor de opening van een parkeergarage in Zevenaar zocht ik een vrouwelijke dagvoorzitter. Ik zette mijn vraag uit bij ZijSpreekt. Binnen de kortste keren kreeg ik de CV van Karin van den Boogaert toegestuurd, o.a. werkzaam voor de Wereldomroep en Omroep Gelderland. Een goede match! Mijn opdrachtgever en ik waren erg tevreden over Karin. Ze was inhoudelijk goed voorbereid en ging flexibel om met laatste wijzigingen in het programma'. - Jacqueline Renders – van de Ven werkt als senior communicatieadviseur bij Beck Communicatie B.V.

 

Neeltje van den Brand thumbNeeltje van den Brand

'Het festival is naar grote tevredenheid verlopen, zeker mede door het geweldige optreden van Kim Coppes en Neeltje! De feedback is lovend: Aansprekende humor, goede sketches, grappig en niet over de top, duidelijk en helder dagvoorzitterschap. Een complete leerzame en plezierige middag!' – Ireen Snijders, opleidingsadviseur SVB Academie - september 2015.

 

Anne Marije Buckens thumbAnne-Marije Buckens

'We kijken terug op een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met o.a. minister Lodewijk Asscher. De lezing van Anne-Marije Buckens (foto) over de inzet van 50-plussers op de arbeidsmarkt was inhoudelijk sterk en haar presentatie werd bijzonder gewaardeerd. Wat mij betreft tot de volgende keer'. - Pieter de Vente, CNV, januari 2015.

 

kim coppes thumbKim Coppes

'Kim Coppes was als gespreksleider sprankelend, snel, scherp maar niet te scherp, prettig en energie. Ze trad op tijdens de conferentie ‘De beweegkracht van sport en cultuur’ op 29 januari 2016 tijdens het Holland Dance Festival in Den Haag' - Juul van Rijn en Claudia, LKCA. (januari 2016).

 

Ria van Dinteren 14 thumbRia van Dinteren

'Ik heb genoten van Ria's presentatie. Het was erg geslaagd! Ik heb alleen maar goede feedback gekregen op haar inbreng. Het is voor herhaling vatbaar en smaakt naar meer. Interessant thema: de werking van hersenen en het "primen" van gedachten'. - Ing Dagmar Spee, projectmanager Rijksgebouwendienst.

 

Elma Drayer thumbElma Drayer

‘Naast als gids door het afwisselende programma te laveren, heeft Elma als gespreksleider het gemêleerde actieve publiek en de door de wol geverfde sprekers kunnen inspireren met haar kennis en leiderschap. Elma heeft op een prettige manier sturing gegeven aan de discussies. Wij kijken terug op een plezierige samenwerking en succesvol verlopen symposium’. – Peter Spijker/Elise Oosterhof, Profactys (maart 2016).

 

RemivanderElzen thumbRémi van der Elzen

 • 'Wij hebben Remi ervaren als een vakvrouw met flair. Ze voelt de inhoud goed aan en is in staat om gevoelige en zware vragen met lichtheid en gevoel voor humor te brengen.' - Petra Wolters SBWU ter gelegenheid van nieuwjaarscongres 2014
 • 'Rémi leidde een bijeenkomst met gemeenten over inwonerkracht. Rémi is grappig en scherp, een beetje stoer. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van de bijeenkomst. Rémi vraagt door, houdt je een spiegel voor waar je soms een beetje van schrikt, maar die uiteindelijk leidt tot verdieping. Ze is professioneel, heeft een goed gevoel voor humor, en ontziet ook zichzelf niet'. - Marjon Breed Consultancy Bureau Radar

tanja fraai 12 thumb

 

Tanja Fraai

'Tanja heeft als dagvoorzitter van ons symposium de verpleegkundigen kunnen prikkelen om te reageren. Haar journalistieke ervaring was duidelijk merkbaar en ze vatte helder samen wat werd gezegd. Ook bracht zij persoonlijke anekdotes in die in relatie stonden met het onderwerp. Kortom, wij zijn erg tevreden’.'- Friso Raemaekers, organisator symposium VAR-Hageziekenhuis.

 

joke hermsen thumbJoke Hermsen

 • 'Tijdens ons event over de zakelijke kansen van de circulaire economie gaf Joke Hermsen een filosofische kijk op het begrip tijd in relatie tot de transitiein onze samenleving. Ze vertelde over Chronos, de rationele en lineaire tijd; Kairos, de tijd van reflectie en focus; en de circulaire tijd, waar 'Kairostijd' voor nodig is. Haar bijdrage was een verrassende keuze bij het thema van het event en een schot in de roos. We hebben steengoede reacties gehad op haar performance' – Martje Fraaije, Rabobank Nederland - juli 2015.
 • ‘De speech van Joke voor het Cultuur College netwerk over de rol die de kunst en cultuur speelt in het samen bouwen van een school van de toekomst viel erg goed. Ze in staat is om gedurende haar lezing ons de tijd te doen vergeten waardoor ze zowel in vorm als inhoud haar verhaal kracht bijzet’. – Suzan Lutke namens Cultuur College (januari 2016).

 

emilie huber thumbEmilie Huber

'We kijken met plezier terug op de lezing van Emilie Huber voor de Insight Business Meeting. Haar verhaal 'het neerzetten van een uniek concept en succesvol innoveren' sloot perfect aan bij de dag. De leden vonden het erg interessant en werden bijzonder geïnspireerd.- Nicole vd Valk, Daily-Bread.

 

KirstenvandenHul thumbKirsten van den Hul

'Wij hebben het optreden van Kirsten van den Hul als dagvoorzitter tijdens de themadag van onze zomerexpo als heel goed ervaren. We hebben van tevoren goed overleg gehad over wat we wilden bereiken. Kirsten had zich perfect voorbereid en we hebben genoten van haar presentatie van het geheel.' – Carlien Oudes, Art Worlds, organisator van zomerexpo.nl – september 2015.

 

Janneke Juffermans 14 thumbJanneke Juffermans

‘We kijken terug op een goed verlopen seminar in Zuid-Afrika met een ontwapenende Janneke Juffermans als dagvoorzitter/gespreksleider. Zij wist zowel de Afrikaanse als de Europese deelnemers met elkaar te verbinden en het lastige thema ‘Wildlife crime’ bespreekbaar te maken’. – Andro Vos, programmamanager Africa Nederlands Forensisch Instituut (februari 2016)

 

Ingeborg Koopmans b thumbIngeborg Koopmans

 • 'De lezing van Ingeborg Koopmans over veiligheid mobiele telefoon op de werkplek is door het enthousiaste publiek gewaardeerd met het cijfer 9.1! Ze heeft de deelnemende organisaties aan de Contractorsdag van Monet aan het denken gezet. Men vond haar 'een inspirerend, goede en geweldige spreker, met een super-verhaal (dit snapt iedereen!) en een krachtige scherpe boodschap met humor'. Dank hiervoor!' – Ruud Glijnis SHE Manager T-Mobile en voorzitter werkgroep VGM Vereniging Monet.
 • 'Ik ben zeer tevreden over de presentatie ‘Gedragsverandering door straffen’ door Ingeborg Koopmans tijdens de Ground Safety Awareness dag voor de medewerkers van onze vliegbasis. Ik heb alleen positieve reacties gehoord’. - Majoor H.J. (Herman) van der Zwart Hoofd SB&IT – vliegbasis Volkel.

 

Joke van Leeuwen thumbJoke van Leeuwen

'Er zijn niet veel mensen die over zoveel verschillende talenten beschikken als Joke van Leeuwen. Ze is een taalkunstenaar, zeer intelligent en creatief. Joke verzorgde de opening van ons literair festival. Het resultaat was een bijzondere mix tussen literatuur en cabaret, licht en zwaar, groot en klein. Met groot gemak wist ze zo'n 600 man te boeien'. - Mijke Pol, organisatie TiLt-festival 2015.

 

funda mjde thumbFunda Müjde

 • 'Funda Müjde heeft een adequate rol gespeeld als dagvoorzitter en als 'ouder/actrice' tijdens het stadsdebat in de onderwijsweek. Ze kon met iedereen, van pedagogische medewerker, wetenschapper tot wethouder het gesprek aan. De ouder die Funda speelde liet zij heel mooi overvloeien in de voorzittersrol. We kijken dan ook terug op een goed inhoudelijke en persoonlijke avond. Ook het voorbereidingsgesprek van tevoren was zeer waardevol. Voor herhaling vatbaar'. – Monique de Bos, projectteam Nationale Onderwijsstad Dordrecht - oktober 2015.
 • 'We kijken terug op een bijzondere avond met Funda over haar relatie/ervaring met haar mantelzorgers. De mantelzorgers waren zichtbaar geraakt en hebben achteraf nog mooie reacties gegeven. We hebben haar openheid als hartverwarmend ervaren en hopen haar zeker in te de toekomst nog eens terug te mogen vragen voor één van onze café's' – Lex van der Westen, consulent mantelzorgsteunpunt 'De Groene Mantel' - mei 2015.

 

Minka Nijhuis 2014 thumbMinca Nijhuis

'De lezing van Minka Nijhuis over Birma tijdens het 40-jarig huwelijksfeest van mijn ouders was super! Goede voorbereiding en een verhaallijn die klopte. Minka formuleert mooi én authentiek en bovenal: ze heeft met haar verhaal de genodigden een bijzondere inkijk kunnen geven in een bijzonder land, waar mijn ouders al twintig jaar hun hart aan hebben verpand.' – V. v.d. Lande (november 2015).

 

angelique van het riet milan thumbAngelique van 't Riet

'Het was een geweldig inspirerende workshop die Angelique voor ons netwerk gaf. We hebben genoten van haar super presentatie. Enthousiast en bevlogen. Wat ze vertelde was zo herkenbaar. Ongelooflijk, hoe ze e.e.a. zo wist te benoemen. Een aanrader!' – Astrid Stoops, bedrijfskring Zeewolde.

 

TicaPeeman thumbTica Peeman

 • ‘Mede dankzij het optreden van Tica Peeman is ons jaarcongres (foto) over veranderingen in het onderwijs een succesvolle dag geworden. Onze deelnemers waardeerden haar lezing met uitstekend (35%) en goed (bijna 58%). Het bestuur kan dus terugkijken op een zeer geslaagde dag.’ – Monique van Bentum, secretariaat SBO Werkverband.
 • 'We kijken terug op een zeer geslaagd congres, waarin de bijdrage van Tica op zondagochtend ook zeer is gewaardeerd. Aan haar inspiratiesessie over ‘Lef’ namen zo’n 80 personen deel, die het erg leuk en inspirerend vonden om met elkaar aan de slag te gaan.' – Caroline Bongers, Jong Management Congres Flevoland.

 

adelheid roosen cjan versweyveld thumbAdelheid Roosen

'Het optreden van Adelheid tijdens ons ArboNed-congres voor 225 bedrijfsartsen was overdonderend. Zij heeft met haar persoonlijkheid en haar verhaal een diepe indruk achter gelaten' – Leonie Malawauw, directiesecretaresse ArboNed.

 

Anke Siegers 15 thumbAnke Siegers

‘Anke Siegers verzorgde met passie voor ons een interactieve lezing: de kanteling van het sociaal domein. De lezing is ervaren als uitdagend, informatief, leerzaam en herkenbaar’. – Teun Los, WMO Burgerplatform Weststellingwerf (januari 2016).

 

Mirjam Sterk thumbMirjam Sterk

'We kijken terug op een goed tweedaags congres met interessante sprekers. Bovenal was er bijzonder veel lof voor de deskundige leiding van Mirjam Sterk! Ze was – als dagvoorzitter/gespreksleider - inhoudelijk goed, leidde het strak maar niet streng, had humor, en kende het netwerk goed.' – Esther Dwarswaard, secretaris Christelijk Sociaal Congres – 26/27 augustus 2015

 

petrastienen thumbPetra Stienen

 • - 'We kijken terug op een succesvolle dag, mede door het geweldige voorzitterschap van Petra Stienen op 24 juni 2015 (foto). Haar stijl, charme en kennis van zaken hebben gezorgd voor de juiste sfeer en niveau van de discussies en is daardoor van grote toegevoegde waarde geweest voor de conferentie en iedereen die hierbij aanwezig was. Voor herhaling vatbaar!'- Anna Gouwenberg, secretaris Knowledge Platform Security & Rule of Law.
 • - De aanwezigheid van Petra Stienen en haar spontane, innemende en prikkelende optreden als moderator/gespreksleider tijdens de Ketenconferentie Asielzoekers op 28 januari 2015 in de gemeente Den Helder was van doorslaggevende betekenis voor onze bijeenkomst. We hebben alleen maar positieve reacties gehad''. - Charl Mica, beleidsadviseur, tem OWS, gemeente Den Helder.
 • 'Het verhelderende van de lezing van Petra Stienen is de afwezigheid van ieder ideologisch of politiek vooroordeel waardoor de feiten die we kennen uit de berichtgeving vanuit de media ineens een heel ander aanzien krijgen. Dat verandert je blik op de kwesties die in het Midden Oosten aan de orde zijn. Mooie geïnspireerde avonden (oktober 2013) met betrokken publiek in Zwolle en in Heemstede. Vakvrouw!' – Iris Haeck, programmeur On Stage.
 • 'Tijdens onze Kwaliteitsconferentie (september 2013) sprak Petra over haar jeugdervaringen en wat volgens haar de helpende factoren zijn bij het opgroeien in een vaak moeilijke thuissituatie. Ze introduceerde het begrip Tripple A, dat bij jeugdzorgmedewerkers e.a. zou moeten staan voor Acceptatie, Aandacht en Aanmoediging. De openhartige en tevens humorvolle manier waarop ze haar verhaal deelde met de zaal heeft veel mensen ontroerd en geïnspireerd.' - Maria van Gessel, Bureau Jeugdzorg Limburg.

 

Chantal Verweij thumbChantal Verweij

‘De presentatie van Chantal Verweij over haar Trendcanvas en de TrendToepas-Methode sloot erg goed aan bij het programma van ons seminar over ICT trends voor het MKB. De deelnemers hebben haar lezing op prijs gesteld’ – Betsy L. Dijkstra, Kick-ict (maart 2016).

 

Lorraine Vesterink thumbLorraine Vesterink

'Lorraine heeft tijdens de Week van de Ondernemer met MKB financieringsadviseur René Kamphuis van RVO.nl een kennissessie verzorgd over Futureproof financieren. Lorraine is erg charmant en geeft overal een positieve draai aan. Ze weet als geen ander de interactie met de deelnemers te stimuleren, waardoor de zaal echt betrokken wordt bij de sessie. Ze betrekt proactief de juiste personen en legt verbanden met andere relevante onderwerpen, waardoor ze echt iets toevoegt aan een inhoudelijk verhaal over financiering. Ik kan haar van harte aanbevelen voor workshops of presentaties over financiering of ondernemerschap' - Judith Hofstra - RVO (april 2015).

Terug naar Sprekers