Afdrukken

Annemarie Steen

annemarie_steenPlezier en spel in organisaties

Een sprankelende persoonlijkheid; zo kun je Annemarie Steen (1971) het beste omschrijven. Met netwerkpartners in Hong Kong, Israël en Singapore is de wereld haar speeltoneel.

Ooit acteerde ze in series als 12 steden, 13 ongelukken en Vrouwenvleugel. Nu runt ze haar eigen bedrijf: SteenTrain. Hier kunnen mensen terecht voor bijzondere en effectieve leerervaringen tijdens trainingen, workshops en presentaties.

Annemarie heeft een heldere visie over de veranderende wereld en hoe bedrijven daarin succesvol kunnen blijven. Er ontstaat een keiharde noodzaak voor het stimuleren van onze rechterhersenhelft, waardoor design, verhalen (storytelling), verbinding, empathie, spel en zingeving de ruimte krijgen.

Haar presentaties kenmerken zich door een hoge mate aan speelse interactie met het publiek, waardoor een sterke gezamenlijke ervaring ontstaat, die nog lang nawerkt. Annemarie weet mensen op natuurlijke wijze uit hun comfortzone te trekken.

In oktober 2014 sprak Annemarie Steen op TEDxTallaght in Dublin: 'What happens when you press PLAY'.  Een interactieve sessie.

Annemarie Steen kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Nut en noodzaak van plezier en spel in de organisatie van de 21e eeuw
  • Op weg naar een positieve en duurzame bedrijfscultuur
  • Hoera! We zitten in een recessie (kansen voor innovatie en creativiteit)
  • Netwerken was nog nooit zo leuk

Annemarie: 'Ik ben flexibel en creatief. Geef mij de doelstelling, en ik creëer een interactieve belevenis, die blijft hangen'.

Deze sprankelende persoonlijkheid boeken voor een lezing? Vul dan het contactformulier in van ZijSpreekt. Of bel met het bureau 06-53148796.

Terug naar Sprekersoverzicht