Zij gebruikt de communicatie tools spreken, training, coaching, schrijven, storytelling en haar YouTube kanaal, Channel Makheni. Ze is de oprichter van Real Solutions Training (RST) en is een Master practitioner van Breinvoorkeuren NBI®. In Zuid-Afrika was ze een van de zes topsprekers. In beeld bij ZijSpreekt 'people developer' Makheni Zonneveld.  |  lees meer » Imago klinkt alsof het over de buitenkant gaat. Maar het is juist andersom. De inhoud bepaalt hoe iets eruit zou moeten zien. Authenticiteit doorvertalen en keuzes maken, dat is waarin zij gelooft. Ze geeft lezingen over en trainingen in belevingsecomonie, inbound marketing en imago. Ze introduceerde de vier B's ter vervanging van de steeds minder relevante P's van marketing. In Beeld bij ZijSpreekt: Tineke Stel.  |  lees meer » Ze werkt als actrice, theatermaakster, presentatrice, voice-over, schrijfster, zangeres, sprekerscoach en trainster. Ze is de bedenker en uitvoerder van een aantal producties rondom het leven van Etty Hillesum. En ze spreekt over levenskunst en de kracht van de adem. In Beeld bij ZijSpreekt Julika Marijn over adem en bewustwording.  |  lees meer » Ze is eigenaar en oprichter van PR bureau: DelanoPR. Hiervoor had zij een adviesbureau waarin ze bedrijven en individuen richting de pers bracht. Haar doel is 100.000 mensen vooruit te schoppen in vijf jaar tijd. In Beeld bij ZijSpreekt, Jennifer Delano.  |  lees meer » Ze is een echte salesvrouw, auteur van de boeken 'Verleid de Klant' en 'Human2Human: de nieuwe klantrelatie' en ondernemer. Als trainer, coach en spreker helpt ze bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak prikkelt zij ondernemers en (sales)professionals om opvallend succesvol klanten te werven en te behouden. Daniëlle de Jonge In Beeld bij ZijSpreekt...  |  lees meer » Ze is hoogleraar Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en heeft altijd ook geschreven voor een breder publiek. Haar onderwerpen passen in een brede thematiek: tijden veranderen, verhoudingen veranderen, andere vermogens en talenten worden aangesproken, meer mensen krijgen een stem en dat gaat niet vanzelfsprekend. Minder gezag geeft nieuwe kansen, maar ook verlies van houvast. In Beeld bij ZijSpreekt, Christien Brinkgreve.  |  lees meer »Pagina:  « Prev  1  ...  9  10  11  12  13  14  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.