Marije van den Berg en Klaartje Peters waren onlangs in de media over de lokale democratie anno nu en de rol van gemeenteraden hierin. Bekijk alle deskundigen van ZijSpreekt, die hun expertise over de lokale politiek met plezier delen in de media en op het podium.  |  lees meer » In deze 99ste nieuwsbrief ruim baan voor de bekendmaking en uitreiking van de Vrouw in de Media Awards 2017, de boekpresentaties van Joke Hermsen (Rivieren keren nooit terug) en Nienke van Bezooijen (Sprekend Leiderschap), en sprekers Marinda van Harskamp en Ester de Bruine in In Beeld.   |  lees meer »Ze zijn deskundige op het raakvlak tussen voeding en levensmiddelenrecht, houden zich bezig met de integratie van vluchtelingenvrouwen, maken gelauwerde series over de schuldenproblematiek, kennen Europa van binnenstebuiten, en combineren de velden van ethiek en biotechnologie: nieuw bij ZijSpreekt.  |  lees meer » Annemarie Heite kreeg de van de landelijke nominaties voor de Vrouw in de Media Award 2017 21 procent van de stemmen. De You Go Girl award 2017 werd gewonnen door Carlijn Willemstijn, die 38 procent van de stemmen kreeg van het publiek.  |  lees meer » De regionale Vrouw in de Media Awards zijn uitgereikt in twaalf provincies. De winnaressen: Jojanneke Bruins (Groningen), Geesje Duursma (Friesland), Nicky Corts (Drenthe), Anneke Raven (Overijssel), Mitra La Grand (Flevoland), Tineke Roseboom (Gelderland), Erika Spil (Utrecht), Olga Benjamin (Noord-Holland), Carolien Brederije (Zuid-Holland), Christina Elenbaas (Zeeland), Sigrid Pillen (Noord-Brabant) en Marianne Smitsmans (Limburg).  |  lees meer » In de 98ste nieuwsbrief van ZijSpreekt de nominaties Vrouw in de Media Awards 2017; Na IJsland werkt ook Nederland aan wetsvoorstel gelijk loon m/v; de oproep in De Limburger: Vrouwen Schrijf!; de beste bestuurders zijn man; in memoriam radiostem Sonja van Proosdij; nieuwe sprekers en meer..  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.