In juni mogen we maar liefst twaalf nieuwe deskundigen bij ZijSpreekt verwelkomen. Ze spreken over het leven van bijen, geloven in liefde, ondernemen in de duurzame sector, verandermanagement, cybersecurity, en diversiteit en polarisatie in de samenleving. Nieuw bij ZijSpreekt.  |  lees meer » Hoe ziet de toekomst van seks er eigenlijk uit? Dat is waar het boek van Mabel Nummerdor en Jeanneke Scholtens over gaat. De trendwatchers schreven samen ‘Holy Fuck - op expeditie naar de toekomst van seks’. De boeklancering vond plaats in De Melkweg en ZijWasErbij...  |  lees meer » Shaktie Rambaran Mishre is door het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Pensioenfederatie. Besluit over haar benoeming vindt plaats op 12 juni tijdens de algemene ledenvergadering.  |  lees meer » Ook ZijSpreekt maakt gebruik van persoonsgegevens om het werk te doen waar ZijSpreekt voor staat: het bemiddelen van sprekers, het plaatsen van profielen, het verspreiden van de nieuwsbrief. We zijn verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en dat doen we in deze privacyverklaring.  |  lees meer » De lezers liepen met haar weg en daar deed ze het voor. 34 boeken schreef ze en ze gaat de geschiedenis in als een inspirerende betrokken schrijfster én feministe. Onlangs verscheen haar 'Dagelijks Werk', een afscheid. Renate Dorrestein is op 4 mei overleden aan slokdarmkanker. Ze werd 64 jaar.   |  lees meer » Ze spreken over identiteitsontwikkeling, bewustzijn in zaken, vernieuwing, duurzaamheid, wildlife, jongeren, diversiteit, seksualiteit en zijn performer en dagvoorzitter. Tien nieuwe deskundigen bij ZijSpreekt.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.