Van 17 tot en met 21 september is het de Week Tegen Pesten, deze keer met als thema 'Laat je zien'. ZijSpreekt stelt de (ervarings)deskundigen op het gebied van pesten voor.  |  lees meer »Maandag 17 september is het klaagvrije maandag. Sandra Brandt, klaagvrij expert, wenst dat heel Nederland en België een dag lang stoppen met klagen.   |  lees meer »Betrouwbare adviseur, schrijvende gynaecoloog, intuitief tekenaar, politiek adviseur en klaagvrij expert. Je vindt ze onder de tien nieuwe spreeksters die we na de zomer verwelkomen bij ZijSpreekt.   |  lees meer » In het kader van 100 jaar Mediastad Hilversum hebben drie beeldend kunstenaars een expositie samengesteld als eerbetoon aan krachtige mediavrouwen voor en achter de schermen in Hilversum. Tot 1 september nog te zien in het Raadhuis, daarna on tour.   |  lees meer » Margreeth Kloppenburg heeft de Loftrompet ontvangen tijdens de ledenvergadering van de NBA. De NBA Loftrompet is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een persoon die zich meer dan gemiddeld heeft ingezet voor de NBA of voor het accountantsberoep.  |  lees meer » In juni mogen we maar liefst twaalf nieuwe deskundigen bij ZijSpreekt verwelkomen. Ze spreken over het leven van bijen, geloven in liefde, ondernemen in de duurzame sector, verandermanagement, cybersecurity, en diversiteit en polarisatie in de samenleving. Nieuw bij ZijSpreekt.  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.