Marga Minco heeft de P. C. Hooftprijs ontvangen. De 98-jarige auteur had onder meer succes met haar boek Het bittere kruid, dat in meerdere talen is verschenen. Gezien de leeftijd en gezondheid van Minco zal de prijs bij haar thuis uitgereikt worden.  |  lees meer » Acht sprankelende deskundigen mogen we verwelkomen in deze laatste maand van het jaar. Hun expertise is gevarieerd; van professioneel atleet en Fiere Vrouwen tot HR professional. Bekijk hier de nieuwe sprekers bij ZijSpreekt:  |  lees meer » In meer dan 90 landen wereldwijd wordt vanaf 25 november 16 dagen actie gevoerd, onder de noemer 'Orange the World'. Het start op de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen.   |  lees meer » Welke vrouwelijke experts die een rolmodel in de media zijn nomineer jij voor de Vrouw in de Media Awards. Tot eind december kunnen kandidaten worden voorgedragen voor dé mediaprijzen voor vrouwelijke deskundigen die zich het best hebben geprofileerd in 2018.  |  lees meer » Het is de Week van de Werkstress. Bekijk hier de 21 experts die er een boeiende lezing over houden.  |  lees meer » In de maand november mag ZijSpreekt weer zes nieuwe deskundigen verwelkomen met een grote variëteit aan expertise. Co-creator, transpersoonlijk coach, storytelling, issuemanagement, entrepeneur, transformatietheater, positieve kijk op ouder worden, lef, burn-out expert, het zijn een aantal van de kernwoorden die hun deskundigheid omschrijven. Nieuw bij ZijSpreekt:  |  lees meer »Pagina:  1  2  3  4  5  ...  12  Next »
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.