NIEUW BIJ ZIJSPREEKT SEPTEMBER 2017

Mieke Lunenberg thumb Annemieke Mars thumb Karin Terpstra thumb Adlka Vendl thumb Els Boonen thumb
Thera de Haan thumb Eva Rovers thumb Rajani Ott thumb Snezana Zivcevska Stalpers thumb Sari van Poelje thumb
vlnr boven: Mieke Lunenberg spreekt over de Amsterdamse Jordaan en over professionalisering lerarenopleiders; Annemieke Mars geeft haar visie op leven, dood en zingeving; Het belang van de juiste studiekeuze als voorportaal voor loopbaankeuze, belicht Karin Terpstra-Gerards; Adélka Vendl is expert op het gebied van provocatieve psychologie met een onorthodoxe kijk op gedragsverandering; Els Boonen is een inspirator en creator. Zij verstaat de kunst om verbondenheid te creëren en spreekt erover.
Onder: Thera de Haan spreekt over acute zorg en haar ervaring met de spoedeisende hulp, de ambulancezorg en de acute huisartsenzorg; Eva Rovers kennen we van de spraakmakende biografieen over kunstverzamelaar Helene Kröller-Müller en televisiemaker Boudewijn Büch en spreekt over uiteenlopende onderwerpen; Body-coach Rajani Ott-Schilder spreekt over een gezond lichaam; Technologie, innovatie en leiderschap is de expertise van Snezana Zivcevska-Stalpers en business innovator Sari van Poelje werkt al meer dan dertig jaar met multinationals en start ups om de innovatie van de organisatie in hetzelfde tempo te laten verlopen als de innovatie van producten en processen.

Vanaf nu te boeken voor een sprankelende lezing bij ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.