NIEUW BIJ ZIJSPREEKT NOVEMBER 2017
 Yasmina Aboutaleb thumbTamara Willemse thumb Karin Willemsen thumb

Elian Vanderheijden thumb Laura Babeliowsky Thumb Ariane van Mancius Thumb

Vlnr boven: Yasmina Aboutaleb is dagvoorzitter, journalist en columnist en werkt aan een boek over diversiteit in de Marrokaanse gemeenschap; Tamara Willemse maakt issues die spelen voor juristen zichtbaar en bespreekbaar; Karin Willemsen geeft vanuit haar ervaring een stem aan mensen met dementie.
Onder: Elian Vanderheijden is een ervaren zelfstandig ondernemer en gedreven spreekster in de agrarische en recreatieve sector; Laura Babeliowsky tilt je bedrijf naar een hoger level waardoor je meer impact hebt en meer verdient; de inspirerende blik van Ariane van Mancius laat feilloos zien wat er in de foodbranche gaat spelen.

Vanaf nu te boeken voor een inspirerende lezing bij ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.