HOE BURNOUT OP HET WERK TE VOORKOMEN - MASCHA MOOY

Ervaringsdeskundige Mascha Mooy werkt aan een werkomgeving waar burn-out geen kans krijgt. Ze adviseert werkgevers en werknemers om burn-out te helpen voorkomen. Nu is het Bye Bye Burnout boek verschenen (€ 24,99) dat leert de signalen van burn-out te herkennen en er adequaat mee om te gaan. Het laat zien welke stadia van burn-out er zijn, hoe je omgaat met een uitgevallen medewerker (en zijn of haar collega's), wat je kunt doen om het herstel te bevorderen en hoe je de re-integratie het beste vormgeeft. Met veel adviezen en tips om burn-out te helpen voorkomen.

Mooy in haar toelichting op het boek: 'Dit boek is geschreven omdat ik jou wil behoeden voor alle fouten die er gemaakt worden in het bedrijfsleven als het aankomt op omgaan met stress en burn-out op de werkvloer. Alles wat ik weet en geleerd heb geef ik graag aan jou door, want hoe meer goede werkgevers er in Nederland komen, hoe beter dit is voor iedereen'.

Het was een vrolijke en hilarische boekpresentatie op 9 oktober bij uitgever Business Contact. De Parool-societyverslaggever was erbij: 'De drukste dame van de stad schreef ook nog een bijbel' en het eerste exemplaar was voor vermogensbeheerder en 'inspiratiebron' Martine Hafkamp. Lees ook het interview met Mooy in NRC van 2 oktober: 'Opgebrand raken is een sluimerend proces'.

Impressie van de boekpresentatie (foto's ©ZijSpreekt):

Sandra Wouters, uitgever business contact heet iedereen welkom
Mascha en haar numberone fan, steun en toeverlaat, echtgenoot Jan Willem Logemann
Eerste exemplaar voor 'inspiratiebron' vermogens-beheerder Martine Hafkamp
De totstandkoming had aardig wat voeten in de aarde, aldus Mascha, maar nu is het er!

Betrokken ervaringseskundigen, werkgevers, familie, vrienden en kennissen

Mascha stelt haar team voor, zonder wie ze dit allemaal niet zou kunnen doen
Enthousiast applaus, veel foto's en ook vastgelegd op video
Tijd voor signeersessie. Mascha draagt het boek op aan haar moeder, die ervoor zorgde dat zij een sterke vrouw is geworden
Sherry-Lee Soledad, VA en videograaf/Fauzia Mahomed Radja, FM Consultancy (adviseert ondernemers)
Brandon Lee Hoop, auteur Monkeybusiness/Tom Peters, moleculair bioloog/Marco Dreijer, cultuurinfluencer
Yvonne Koobs, communicatie-deskundige en coach burnout/ Alexandra van de Poll, HR-manager Pagegroup Martin Planken, Marketing & Media Ondernemer bij Topshelf Media, staat in het boek met een aanbeveling
In de rij voor signeersessie
Tanja Lindeboom en Laura Notten van The Giftmakers (relatiegeschenken)
Uitgever Wouters met Wardy Poelstra, redacteur en uitgever Warden Press

Bye Bye Burnout. Uitval op de werkvloer voorkomen en aanpakken. | Business Contact | Paperback | 224 blz. | isbn 9789047012962| Prijs €24,99 | E-book €14,99.

En ook Zij van ZijSpreekt kreeg 'het absolute must-read voor iedere werkgever en hr-manager' (citaat: Bastiaan van Schaik, directeur BVS Producties) uit handen van de auteur.

Marga Miltenburg (MM)
oktober 2019

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.