NIEUW BIJ ZIJSPREEKT SEPTEMBER 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Santi van den Toorn zet zich in voor een betere wereld en kijkt daarbij naar oplossingen op het gebied van het technische en sociale domein; Noortje Janmaat helpt als video marketing strateeg ervaren ondernemers betere leads te krijgen met hoogwaardige marketingvideo's en videotestimonials; Jeannette Zuurbier staat al dertig jaar bekend om haar kennis van visuele communicatie en fotografie, bevlogenheid en oplossingsgerichtheid; Lianne Vorstenbosch werkt als procesbegeleider op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en co-creatieve en innovatieve samenwerkingsvormen; Elisabeth vander Steenhoven verbindt mensen en brengt hen op nieuwe ideeën op het gebied van conflictgebieden, internationale betrekkingen, moderne oorlogsvoering en cyber; Martine de Troije is leiderschap & bewustzijnscoach en helpt hoogopgeleide ‘midlifers' om hun doel te ontdekken; Anne-Marie Twigge kan op heldere wijze ongebruikelijke verbindingen maken tussen beeldvorming, creativiteit, gedragseconomie en technologie als ook marketing en communicatie; Door haar kennis en ervaring van internationale ontwikkelingen en haar werk als vrouwelijke leider is Simone Filippini in staat een unieke inkijk te geven in de wereld van internationale betrekkingen; Eveline van de Waterlaat is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven; Els van Wijngaarden doet onderzoek naar de ervaringswereld van ouderen die hun leven als ‘voltooid' beschouwen; Elza Bulstra is dagvoorzitter met kennis, ervaring en inspiratie op het gebied van communicatie, presenteren, interviewen, interactie en meeting design; Hentje Metz helpt vrouwen met borstkanker door hen bij te staan en nodigt hen uit om stappen te zetten.

Deze nieuwe deskundigen zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.