NIEUW BIJ ZIJSPREEKT FEBRUARI 2019

Van links naar rechts, van boven naar beneden:
Iris Dorreboom ontwikkelde de aanpak Vrouwen en Onderhandelen, dat vrouwen in staat stelt te handelen vanuit eigen kracht, in lijn met hun waarden. Haar presentaties en workshops stellen je in staat je eigen koers te volgen en je doel te bereiken. Je gaat bekwamer en met meer zelfvertrouwen weg dan je kwam.
Schrijfster van gedichten, theaterteksten, essays en columns 
Karin Lachmising geeft een stem aan maatschappelijke onderwerpen en sociale verhoudingen. Ze is zeer goed in de interpersoonlijke communicatie en heeft een goed inlevingsvermogen. Met haar prettige stem brengt ze mensen bij elkaar. 
Juliette Grimbergen is specialist in interactie. Als buzzmaster verandert ze de passieve toehoorder naar een actieve co-creator. 
Meike van Tilburg heeft als missie een bijdrage te leveren aan de wereld door meer ruimte te creëren voor stilte. Ze geeft de Masterclass 'Natuurlijk Leiderschap: van vervreemding naar authenticiteit'.  Chantal Frederiks is expert in rouwbegeleiding op de werkvloer. Door empathisch vermogen en zakelijk inzicht in haar trainingen te combineren komt zij tot een win/win situatie voor werknemers en werkgevers. 
JanneVereijken is ondernemer en innovator in hart en nieren. Haar missie is het boosten van de innovatiekracht van Nederland en haar visie is: innovatie is geen ‘nice to-have', maar een must. Janne vergroot de innovatiekracht van organisaties zodat ze flexibele oplossingen kunnen bieden voor complexe vraagstukken en futureproof zijn. 
Karen Reichert is deskundige op het terrein van cultuurverandering, leiderschap, communicatie en klantgerichtheid. Vanuit de visie ‘Waarderen wat er is, ontdekken wat er kan' bouwt ze voort op successen en gaat ze via een integrale aanpak op zoek naar het veranderpotentieel in mens en organisatie. 
Laila Frank is journalist en Amerikadeskundige. Over Amerika, campagnes en politiek geeft zij college, training in binnen en buitenland en maakt ze verhalen. Als spreker brengt Laila een onafhankelijk en verdiepend geluid, gebaseerd op vele reizen door het hele land en de periodes dat ze in Amerika woont. 
Zij zijn vanaf heden te boeken via ZijSpreekt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.