BOEKEVENT LIN MCDEVITT-PUGH

'So you think you can't netwerk'. Bij de American Book Store in Amsterdam liet expert Lin McDevitt-Pugh het aanwezige publiek kennis maken met enkele tips uit haar onlangs verschenen gids. Netwerken is niet je kaartje uitdeplaatjelen maar in gesprek gaan en kijken/vragen wat je voor de ander kunt betekenen! Deel je kennis. En Zij van ZijSpreekt was erbij (foto).

Het ware netwerken leerde de Lin McDevitt Pugh van haar moeder, vertelt ze. Haar moeder overleed twee jaar geleden op 86-jarige leeftijd. ‘Nog nooit was de kerk zo vol geweest als tijdens haar uitvaart, er waren meer dan 500 mensen. Mijn moeder was een sociale, betrokken en geëngageerde vrouw. Ze was actief in de kerk en overal waar ze vond dat het aan iets ontbrak, dacht ze: wat kan ik bijdragen?' Na haar inleiding brachtenwe het netwerken in de praktijk, gingen in gesprek en deelden ervaringen en suggesties. Het Engelstalige 'So you think you can't netwerk' is uitgegeven door uitgeverij Eburon en kost € 19,95. Lees ook: Samen verbinden voor de samenleving (Zaanse verhalen).

Lin McDevitt 1 Lin McDevitt 2 Lin McDevitt 4

Lin boeken ook voor een sprankelende bijdrage? Bekijk haar profiel.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.