INVLOEDRIJKSTE VROUW OPZIJ100

ZijSpreekt was bij de bekendmaking Opzij top 100 invloedrijke vrouwen. Als nummer 1 is uitgeroepen Carin Gaemers, die eerder met Hugo Borst Manifest scherp op ouderenzorg presenteerde.

In de lijst zien we ook Wanda De Kanter, Angela Maas, Shirin Musa (allen ZijSpreekt), Jacqueline Prins, directeur Directie Coordinatie Emancipatiebeleid OCW en minister Ontwikkelingssamenwerking, Sigrid Kaag.

De Top 100 wordt samengesteld door OPZIJ om het werk, de zichtbaarheid en de impact van vrouwen in onze maatschappij te vergroten.

In de Burgerzaal van stadhuis Leiden maakte burgemeester Henri Lenderink de nummers 1 in 10 categorieën bekend. Alle 100 namen staan in het dubbeldikke winternummer van Opzij. Meer info op hun site.

   
Hoofdredacteur Marianne Verhoeven ligt de totstandkoming van de top 100 toe
De burgemeester benoemt Carin Gaemers namens Opzij tot invloedrijkste vrouw
In haar dankwoord pleit Gaemers voor: 'geld direct naar de zorg voor de patiënten'.
   
Renate van der Zee, gespreksleider tijdens de uitreiking, invloedrijke vrouw cardiologe Angela Maas en journalist/historicus Alies Pegtel
Jasmijn van Engelen (secretariaat ZijSpreekt), Evita Lagerwaard van WomenLoveLife en Marie-Anne van Reijen, spreekt over vrouwen in de politiek
Noor Spanjer, hoofdredacteur Broadly digitaal platform VICE en deze maand in Opzij met Marga Miltenburg ZijSpreekt
« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.