EZVN-AWARDS 2017 UITGEREIKT

Voor de 14de keer vond het EZVN-verkiezingsgala Etnische Zakenvrouw Awards plaats. Mary-Jo de Leeuw, veiligheids expert bij adviesbureau Revnext, en oprichter/vice-president van Women in Cyber Security Foundation ontving de titel ‘EZVN Ondernemersprijs 2017' uit handen van Ina Sjerps secretaris van de gemeente Rotterdam. De jury: 'Met haar Cyberwerkplaats slaagt ze erin om ‘digitale hangjongeren'  te stimuleren hun talenten te presenteren aan het bedrijfsleven'. (fotografie: Oswald Bodeuts)

Artie Debidien, directeur Informatie Technologie bij NIBC BANK, sleepte de titel ‘EZVN Manager 2017' in de wacht. Rabin Baldewsingh, wethouder van de Gemeente Den Haag reikte de award aan haar uit. Volgens de vakjury ‘inspireert, motiveert en realiseert ze met een duidelijke visie en strategie. Een kei in haar werk en in staat om organisaties binnen korte tijd naar een hoger niveau te tillen'. (fotografie: Teresa Almeida)

Eveline Wu, chefkok en eigenaresse van 4 toprestaurants, is ‘Etnische Zakenvrouw 2017'. De nieuwe minister van OCW Ingrid van Engelshoven reikte de award aan haar uit. Volgens de vakjury blinkt Wu uit in ‘de waardering van medewerkers in alle functies binnen haar horecabedrijf. Voor haar collega's probeert ze een omgeving te creëren waarin men zich thuis voelt'. (fotografie: Teresa Almeida)

Alle drie prijswinnaars worden gezien als rolmodel. Tijdens een feestelijke avond in de hangar bij World Hotel Wings op het voorheen Zestienhoven, tegenwoordig The Hague Airport, werden eerst de drie genomineerden per categorie voorgesteld en uiteindelijk de winnaars gepresenteerd. En ZijWasErbij! Zie de foto-impressie.

   
Minister Ingrid van Engelshoven met prijswinnares en juryvoorzitter
ZijSpreekt tussen zichtbaarheidsexpert Lucinda Douglas en Jacqueline Prins, directeur DCE/OCW
De 'round-tabel' van de Rotterdamse delegatie
Met storyteller Minchenu Maduro. Zij spreekt over haar werk met de top 600 criminele jongeren
Zij zijn er klaar voor. Het uitgebreide dessert in beeld
Actrice Gerda Havertong en echtgenoot, kunsthandelaar Roelof Lenten
Met onderneemster Cemile Sezer en introducée Tugba Kaya
Prijswinnaars, bestuur, jury op het podium ter afsluiting
Met HR-consultant en D66-bestuurslid Joan Nunnely
Echt een rijk dessert
Met communicatie-expert Nazima Ramdin  Met trotse Maritza Russel, initiatiefnemer en directeur van EZVN

Voor alle informatie en de vele foto's bekijk de site van EZVN.

Marga Miltenburg
25 november 2017

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.