NIEUW BIJ ZIJSPREEKT JANUARI 2018

Het is 2018 en ZijSpreekt noteert weer tien nieuwe deskundigen. Zij spreken over het Midden-Oosten, de toekomst van technologie en robotica, over emancipatie en diversiteit, werk vinden boven de 50 jaar, healing, verbinding, leiderschap vanuit jezelf, transitie en leiderschap, en het universele proces van keuzes maken.

Arabiste Anna Krijger is te boeken voor lezingen over Israël/Palestina, het Midden-Oosten, islam, christendom en jodendom; Motivator Anne Kien spreekt over kansen zien en keuzes maken; Systeemopsteller Inge Knoope belicht inituïtie als leiderschapstool.
Bewustmaker Jessica Lutz spreekt over o.a. #MeToo. Wat nu?; Verbinder Ilse van Donkelaar over samenwerken en het sociale domein; Helen van lichaam, geest en ziel in het algemeen is de expertise van Chantal van den Brink.
Techniekfilosoof Martijntje Smits spreekt over de toekomst van technologie en robotica; Bernadette Vrijling over werk vinden boven de 50 jaar door personal branding; Maatschappelijk organisator Devika Partiman over emancipatie en diversiteit.
Ja, in 2018 te boeken voor een boeiende lezing via ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Veertien Vrouw in de Media Awards zijn in 2017 uitgereikt aan deskundige vrouwen voor hun professionele optredens in de lokale en landelijke media. Bekijk de impressie van de overhandiging door Janneke van Heugten, mediaplatform VIDM en Marga Miltenburg ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.