NIEUW BIJ ZIJSPREEKT DECEMBER 2017

Nieuwe deskundigen december 2017

Marja Gruisen spreekt over Noord-Korea, sociaal domein én geluk; Wat een mens kan leren van een paard over communicatie vertelt paardenfluisteraar Roos Bijleveld;Voormalig Tweede Kamerlid Angelien Eijsink spreekt over internationale veiligheid; Vrouwelijk leiderschap is de expertise van Nicoline Roozen; Online strateeg Inge de Munnik spreekt over trends en ontwikkelingen in food, health, beauty en welness.
Auteur Suzanne Buis is ervaringdeskundige hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit; Ook Susan Marletta Hart is een autoriteit op het gebied van hooggevoeligheid en spreekt over meer bewustzijn in onderwijs en/of zorg; Bevlogen changemaker in yogabusiness is Karianne Kraaijestein; Natasja Hoogenboom weet alle van offertes en aanbestedingen; Eline Faber treedt op als dagvoorzitter, speciaal in de publieke sector en spreekt over vernieuwing in het sociaal domein.

Vanaf nu te boeken via ZijSpreekt.

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.