Joke Hermsen. Zij voert met Kairos, een nieuwe bevlogenheid de lijst aan van de tien bestverkochte filosofieboeken in de winkels van Athenaeum Boekhandel. Onder de tien beste titels staan naast filosofie van eigen bodem (Joke Hermsen, René Gude) ook een paar klassiekers (Heidegger, Spinoza, Gadamer).">
KAIROS: BESTE FILOSOFIE BOEK 2014

joke hermsen 14b SmallOnlangs beleefde Kairos de vijfde druk. De populariteit van dit boek schrijft Joke Hermsen mede toe aan het flinke aantal lezingen die ze, sinds het boek in het voorjaar uitkwam, heeft gegeven. Joke is de enige vrouw in de lijst van tien en ze vindt de eerste plaats 'geweldig'. Op twitter: 'Wie zou er nu niet trots zijn om bovenaan dit lijstje te staan?'.

Een reactie vanuit het Meander Medisch Centrum waar Joke in oktober sprak: 'De lezing heeft zeker zijn impact gehad. Sommigen hier in huis spreken sindsdien over 'even een kairos-momentje'. En Pien Chrispijn eerder dit jaar op twitter: 'Ik lees het boek Kairos, de nieuwe bevlogenheid @jokehermsen. Ik zou bijna elke zin wel willen twitteren. Wat een feest van (h)erkenning!'

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Ruim 100 publicaties zijn er in februari 2019 verschenen over de genomineerden en prijswinnaars Vrouw in de Media Awards 2018 (landelijk en regionaal).

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.