Vrouw in de Media Award een tweede prijs uit, de You Go Girl-Award. Het is een inspiratie-award, waarvoor deskundige vrouwen zich kunnen (laten) nomineren voor hun zichtbaarheid in de media."> Vrouw in de Media Award een tweede prijs uit, de You Go Girl-Award. Het is een inspiratie-award, waarvoor deskundige vrouwen zich kunnen (laten) nomineren voor hun zichtbaarheid in de media." />
INSPIRATIE-AWARD YOU GO GIRL

Een nieuw initiatief van mediaplatform VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt. Zij reiken naast de jaarlijkse Vrouw in de Media Award een tweede prijs uit, de You Go Girl-Award. Het is een inspiratie-award, waarvoor deskundige vrouwen zich kunnen (laten) nomineren voor hun zichtbaarheid in de media.

petra stienen en tineke ceelen customBij de Vrouw in de Media Award rolt uit onderzoek de namen van 20 vrouwen die het meest in het nieuws waren. Het publiek stemt daarna wie van de 20 zich het beste heeft geprofileerd in de landelijke media (foto winnaars 2011 en 2012: Petra Stienen en Tineke Ceelen).

De You Go Girl-Award is voor de vrouwelijke deskundigen die kunnen laten zien dat ze in 2013 regelmatig in beeld waren op (ook regionale) radio, tv, in kranten, tijdschriften en social media. Vrouwen die effectieve stappen hebben gezet om als deskundige in hun vak meer zichtbaar te worden in de media. Aanmelden kan op You go girl vanaf nu tot 31 december 2013. Een jury van mensen werkzaam in de media zal uit de genomineerden tot een selectie van 20 finalisten komen. Daarna kan er op hen worden gestemd. Op 24 januari 2014 zal de You Go Girl - Award naast de Vrouw in de Media Award 2013 worden uitgereikt.

Ken je een vrouw die een inspiratie voor andere vrouwen is, omdat ze haar deskundigheid in 2013 goed in de media zichtbaar heeft weten te maken? Of ben je zelf zo'n vrouw? Twijfel dan niet en ga naar www.yougogirl.nl

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

In twaalf provincies is bij regionale omroepen door Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van ZijSpreekt de winnaar bekend gemaakt van de regionale Vrouw in de Media Award 2019. Video samengesteld door Geertje Algera.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.