ZELFVERTROUWEN, ZELFLIEFDE & ZICHTBAARHEID: GLANCY VAN ELST IN BEELD

Ze is twaalf jaar lang succesvol geweest als DressCoach en heeft nu een logische vervolgstap gemaakt en helpt vrouwen aan zichtbaar zelfvertrouwen. Wat haar drijfveer is? Lees het in InBeeld met Glancy van Elst

Wat is jouw verhaal?

Mijn verhaal gaat over Zichtbaar Zelfvertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat als je de drie pijlers Zelfvertrouwen, Zelfliefde & Zichtbaarheid aanpakt bij jezelf dat je dan echt impact kunt hebben/maken.

Waar gaat het over?
Veel vrouwen voelen zich onzeker over van alles en nog wat. Lief zijn voor onszelf en goed voor onszelf zorgen is wat de meeste vrouwen in basis niet hebben geleerd. Wij zijn heel goed in zorgen voor alles en iedereen, behalve voor onszelf. En als het over zichtbaarheid gaat dan komt al snel naar boven ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'.

Hoe kom je op dit onderwerp?
Vanuit mezelf want ik ben ook niet zo geboren. Ik heb het mezelf aangeleerd om (andere) keuzes te maken en heb aan alle drie de punten keihard gewerkt vanaf mijn 18e tot nu eigenlijk wel.

Wat fascineert je hierin?
Het fascineert mij dat zoveel vrouwen hetzelfde ervaren en tegelijkertijd wil ik zo graag helpen om hier verandering in te brengen. Ik kan vrouwen helpen om voor zichzelf te gaan staan zodat ze kunnen ondernemen vanuit hun eigen kracht en passie.

Kun je een voorbeeld noemen uit eigen ervaring?
Ik was een onzeker meisje vroeger dat ‘gewoon' gelukkig wilde zijn en wilde dat ze ertoe deed, dat ze gezien en geliefd werd. Ik ben opgegroeid met het idee dat ik nooit goed genoeg was, wat ik ook deed. Een rode draad door mijn leven en niet een fijne kan ik je vertellen. Het is een heel naar gevoel als je voelt dat je er niet toe doet, dat je er niet mag zijn, dat je niet gehoord en gezien wordt. Dat maakt je heel onzeker. En onzekerheid blokkeert alles wat mij betreft.

Hoe ben je hiermee in aanraking gekomen?
Jarenlang heb ik vrouwen begeleid naar een goed gevoel over zichzelf als DressCoach (met kleding als tool). Alles draait wat mij betreft om zelfvertrouwen, zelfliefde en zichtbaarheid en zeker als je wilt gaan ondernemen of al ondernemer bent. Als je deze drie dingen niet ‘op orde' hebt, hoe kun je dan andere mensen helpen met wat jij de wereld te brengen hebt?

Voor wie is jouw deskundigheid?
Ik wil graag ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die klaar zijn om te gaan staan voor zichzelf, helpen. Dit doe ik door middel van een gratis zevendaagse power boost, een Power Event en een coachingstraject van drie of zes maanden. En ik spreek hierover met veel plezier voor ondernemersnetwerken.

En hoe zijn de reacties?
Vrouwen maken grote stappen en groeien enorm in mijn trajecten. Dat maakt mij een gelukkig mens want dit is wat ik te doen heb!

Glancy van Elst boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Mediaplatform Vaker in de Media ((VIDMnl) en Sprekersbureau ZijSpreekt reikten in de week van 5 februari 2018 veertien prijzen uit aan de vrouwelijke experts die zich volgens het publiek het best hebben geprofileerd in de media. Samenstelling compilatie uitreiking: VIDMnl

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.