MERIAM SLIJKERMAN OVER HOE JE HIGH END ONDERNEMEN KUNT LEREN

Sinds vier jaar helpt zij ambitieuze ondernemers die voelen dat er nog vele meer in zit dan dat er nu uitkomt. Al haar kennis en ervaring heeft zij gebundeld in haar boek: De kunst van high end ondernemen – Verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren! InBeeld bij ZijSpreekt: Meriam Slijkerman over hoe je High end ondernemen kunt leren.

Wat is jouw verhaal?
Vijf jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf omgebouwd naar een high end bedrijf. Ik had de grens van mijn uurtje factuurtje verdienmodel bereikt en zocht naar een manier om door te kunnen groeien. Ik wilde werken met klanten op een hoger ambitieniveau, meer verdienen in minder tijd en vooral kunnen werken onder mijn eigen voorwaarden vanuit rust en kwaliteit. 

Net als zoveel ondernemers (trainers, coaches, consultants, creatieve ondernemers) was ook ik kennisexpert in mijn vakgebied, maar had ik nooit geleerd hoe je strategisch succesvol doorgroeit met je bedrijf naar hoog niveau. Ik vond het in High end ondernemen. 

Door mijn bedrijf op een hoger niveau in de markt te plaatsen ging ik werken met de beste klanten tegen de beste prijzen. Wat het verschil maakte is dat ik stap voor stap mijn high end groeistrategie bouwde, waarin alle losse puzzelstukjes aan elkaar gelegd werden tot één geheel. Je hebt een groeistrategie nodig!

Kan je wat meer vertellen over je nieuwe boek?
In het boek De kunst van high end ondernemen – Verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren! bouw jij je eigen high end groeistrategie. Je ontvangt high end kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk, aangevuld met extra bonusmateriaal. Tevens deel ik mijn eigen ervaringen met je aangevuld met leuke anekdotes. 

6 november komt mijn boek officieel uit in samenwerking met van Duuren Management. De eerste reacties op mijn boek zijn super goed. “Het geeft een frisse kijk op je bedrijf, het sterkt je in je persoonlijke groei en je ontvangt hele praktische tips en tools. Dit boek is interessant voor elke nieuwe fase van doorontwikkeling.” Bekijk hier de najaarsbrochure van het boek voor meer informatie.

Ondernemers die het boek met voorrang (pre-order) kopen ontvangen 6 november een extra digitaal high end werkboek maar ook NU DIRECT een high end startdocument zodat je vandaag nog de eerste stappen kunt maken op weg naar jouw ideale high end leven. Investering 24,99 euro (incl. btw)
Bestellen kan via deze link: https://www.mslijkerman.nl/boek/
 

Meriam Slijkerman ook boeken voor een interessante lezing? Bekijk haar profiel en neem contact op met ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Op 21 mei overhandigden Marga Miltenburg (ZijSpreekt) en Janneke van Heugten (Vaker in de media) de Vrouw in de Media-award 2020 aan Marieke Blom, hoofdeconoom ING Nederland.

Video: Geertje Algera Media

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.