EVELINA ZINGER LAAT JE KIJKEN NAAR DE KEUZES DIE JE MAAKT

Ze is adem- en bewustzijnscoach. Haar focus ligt op stress en burn-out preventie. Ze is toegankelijk en energiek en wil graag inspireren tot meer geluk, wijsheid en een mooier leven door je opnieuw te laten kijken naar de keuzes die je maakt en het waarom. InBeeld bij ZijSpreekt: Evelina Zinger over het ontdekken van je eigen verlangens.

Wat is jouw verhaal?
In een wereld vol mogelijkheden en uitdagingen kan het soms best lastig zijn om bewuste keuzes te maken. Tijdens mijn lezing "De Kracht van Kiezen" deel ik verrassende inzichten over hoe belangrijk het is om steeds weer bewust te kiezen. Ik laat zien dat deze keuzes niet alleen invloed hebben op hoe gelukkig we ons voelen, maar ook op onze energie, relaties en werkomgeving. Samen gaan we in op de obstakels die ons vaak tegenhouden om vrijuit te kiezen en geef ik praktische oplossingen om die barrières te overwinnen, zodat kiezen moeiteloos en zelfs leuk wordt.
De lezing zit vol met mijn eigen verhalen en voorbeelden die het makkelijk maken om mee te leven. Want voor jezelf kiezen is iets waar ook ik flink aan heb moeten werken. De interactieve elementen zorgen ervoor dat dit geen gewone presentatie is, maar een bron van inspiratie die je uitnodigt om dieper na te denken over je eigen keuzes.

Waarom is kiezen zo belangrijk?
Denk er eens over na: leef je jouw leven zoals anderen dat willen? Van bazen tot partners, van ouders tot vrienden – iedereen heeft immers een mening. Of maak je altijd je eigen keuzes? Waar staat jouw eigen wens te midden van al die meningen? Ik geloof dat het ontdekken van je eigen verlangens essentieel is voor een gelukkig leven.
Je laten leiden door wat anderen verwachten, houdt je tegen om je ware zelf te zijn en laat niet zien wie je werkelijk bent. Jouw authentieke zelf, zonder maskers, is niet alleen goed voor jou, maar voor iedereen om je heen.

Wat brengt deze lezing teweeg?
Deze lezing biedt ruimte voor zelfreflectie, krachtige inzichten en het onderzoeken van belemmerende gedachten. Het resultaat? Inspiratie en vastberadenheid om bewuste keuzes te maken.

Wat heeft een organisatie aan deze lezing?
"De Kracht van Kiezen" past perfect bij evenementen over vitaliteit, bewustwording, persoonlijke groei, maar bijvoorbeeld ook binnen bedrijven waarin het over thema's gaat als werkplezier en het voorkomen van burn-outs. In een tijd waarin er zoveel te kiezen valt, spreekt dit onderwerp iedereen aan. Deelnemers gaan naar huis met een gevoel van controle en een schat aan nieuwe ideeën. Ook deel ik een praktisch hulpmiddel waarmee ze ook thuis met vertrouwen en gemak keuzes kunnen maken.
Mijn unieke combinatie van helderheid en down-to-earth aanpak, samen met een vriendelijke en open benadering, zorgt ervoor dat de lezing niet alleen informatief is, maar ook leuk om bij te wonen. Het publiek zal zich meteen op hun gemak voelen en een connectie voelen met de boodschap die ik overbreng.
Kortom, met "De Kracht van Kiezen" bied ik het publiek een veranderende ervaring, eentje die hen in staat stelt om bewustere en bevredigende keuzes te maken, in welke situatie dan ook.

Evelina Zinger boeken voor een bijeenkomst of event? Bekijk haar profiel en neem contact op met ZijSpreekt.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van 15de editie Vrouw in de Media Awards op 080324 bij Beeld en Geluid in Hilversum. Presentatie: Janneke van Heugten en Marga Miltenburg

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.