VROUW IN DE MEDIA EVENT BIJ BEELD EN GELUID OP 12 FEBRUARI
Gastvrouwen deze namiddag zijn initiatiefnemers Janneke van Heugten van mediaplatform Vaker in de Media en Marga Miltenburg van sprekersbureau ZijSpreekt. Met de verkiezing van de jaarlijkse Vrouw in de Media Awards (sinds 2009) willen ze vrouwen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties om vrouwen vaker zichtbaar te maken.
Naast de landelijke awards reiken zij in de week van 3-7 februari de regionale awards uit aan de winnaars in de twaalf provincies, een compilatie wordt ook tijdens het media-event vertoond.


Tot en met 30 januari kan er nog worden gestemd via www.vrouwindemedia.nl op maar liefst 136 genomineerden: 10 per provincie, 10 voor de landelijke Vrouw in de Media Award en 6 voor de You Go Girl Award.

De Vrouw in de Media Awards 2019 en het evenement worden mede mogelijk gemaakt door:

ZijSpreekt Logo RGB Logo Ellen Buchwaldt 

en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
ACTUEEL CATEGORIEËN
ZIJSPREEKT IN DE MEDIA

Impressie van uitreiking regionale Vrouw in de Media Awards 2023 aan de winnaars bij regionale omroepen door initiatiefnemers Janneke van Heugten en Marga Miltenburg.

De landelijke Vrouw in de Media Award 2022 is voor Mirjam Kaijer. Ze schreef het boek 'Ik ben geen man' en ze richtte Voices for Women op waarmee ze aandacht vraagt voor meer onderzoek naar de man-vrouwverschillen in de zorg. Bekijk de impressie van de overhandiging door de initiatiefnemers Expertdatabase Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

in de media overzicht »

ZIJSPREEKT TRAINING

"Erg leerzaam, heel spannend, rustiger praten, sjaal afdoen als ik presenteer, kort en bondig zijn". Enkele reacties van vier deelneemsters na een dag hard werken aan hun presentatie op het podium. Kasteel Woerden is de vaste locatie van de training Sprankelend Presenteren van ZijSpreekt. Bekijk de impressie.